Contact information

Gnejsvägen 4
553 03 Jönköping

Värme och sanitet

036-34 25 20

EL

036-18 85 30

VENTILATION (vxl)

036-36 31 07

Elektriker, rörmokare och ventilation i Jönköping

Välkommen till Bravida i Jönköping

På Bravida Jönköping arbetar vi med såväl service som installation inom teknikområdena el, värme och sanitet samt ventilation. Det betyder att vi servar, levererar och installerar alla typer av lösningar och tar oss an stora som små uppdrag. Vi ger fastigheter liv – dygnet runt, året om och bistår dig och ditt projekt hela vägen från början till slut.

Är du nyfiken på att veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss nedan!

Contact information

Ventilation (vxl)

036-36 31 07

Ventilation

Installationer och service av ventilationssystem

Vi erbjuder kompletta lösningar och tjänster inom ventilation för alla typer av fastigheter och anläggningar, vad gäller både luftbehandling, processventilation eller injustering, Energideklarationer och OVK.

Frisk luft inomhus kostar lite och betalar sig snabbt. För när luften är bra, mår vi också bra – vi presterar och trivs i allmänhet bättre och blir dessutom mer effektiva.

Vi erbjuder även ventilationsservice med tillsyn, skötsel såväl som felavhjälpande och planerat underhåll.

För mer information kontakta oss!

Electricity

Smarta lösningar som minimerar elförbrukningen

Vårt moderna samhälle blir som bekant allt mer beroende av el – samtidigt som det blir allt viktigare att vara klimatsmart. Därför hjälper vi dig att skapa ellösningar som är både bättre för miljön, mer driftsäkra och kostnadseffektiva. Bravida har kompetenta elektriker som utför alla sorters uppdrag inom el. Det kan handla om energioptimering, termografering eller larm- och säkerhetssystem.

Vvs

Installationer och rörarbeten inom värme och sanitet

För Bravida handlar vs om lösningar som fungerar utan avbrott. Våra rörmokare hjälper dig med alla typer av vs-installationer när helst du behagar, oavsett om det gäller löpande underhåll eller akuta åtgärder. Det kan handla om kompetenssvetsning, sanitet eller tappvatten. Vi arbetar även med undercentraler för värme- och kylanläggningar och hjälper dig vare sig värmekällan är fjärrvärme, bergvärme eller fossila bränslen. Inom ventilation utför vi OVK, kylarbeten, service och projekt.