Service och installation inom tvätt och storkök

Hos Bravida på Tennvägen 14 erbjuder vi en totallösning inom tvätt- och storköksutrustning. Vi utför service, försäljning och installationer. Kontakta oss när du behöver professionell rådgivning inom storkök och tvättutrustning.

Service och Installation

Vi är en auktoriserad servicepartner för flera av landets mest välkända märken inom storköksbranschen. Detta innebär att vår personal har rätt utbildning för att utföra service och installationer på ett professionellt och korrekt sätt. Vi utför även service på alla förekommande märken på marknaden.

Bravida gör installationer och service inom tvätt- och storköksutrustning

Försäljning av storköksutrustning

Vi säljer professionell storköksutrustning såsom diskmaskiner, ugnar, kokgrytor, kyl/frysskåp med mera från ledande tillverkare. Vi kan även hjälpa dig med att planera och rita ditt restaurangkök då vi har egen personal med lång erfarenhet av storköksbranschen.

Tvättstugeservice

Vi hjälper till med försäljning och installation av tvättstugeutrustning, förebyggande underhåll såsom rengöring och service av torktumlare, torkskåp och tvättmaskiner. Vi har stor kompetens inom energibesparande åtgärder, för en lägre driftkostnad för kunden och för en minskad miljöpåverkan.

Kaffeservice

Våra kunniga och välutbildade servicetekniker ser till att hjälpa dig med service och installation av kaffemaskin. När det gäller att få till en perfekt smak på ditt kaffe så har vi rätt kunskap för detta. Vi arbetar med alla förekommande märken på marknaden.

Kontakta oss