Contact information

Gullbernavägen 17B
371 47 Karlskrona

0455-30 25 30

Elektriker och rörmokare i Karlskrona

Välkommen till Bravida i Karlskrona

På Bravida i Karlskrona jobbar vi med såväl installation som service inom teknikområdena elektricitet och vs. Det innebär att vi servar, levererar och installerar diverse lösningar och tar oss an alla projekt – oavsett storlek och behov. Du är alltid välkommen till oss på Bravida.

Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan för att se hur vi kan hjälpa just dig. Vi utgår från Gullbernavägen 17B i Karlskrona. Välkommen.

Electricity

Smarta lösningar som ökar driftsäkerheten

Våra kvalificerade elektriker hjälper till med alla typer av ellinstallationer och bistår dig som kund från början till slut. Vi på Bravida skräddarsyr och skapar lösningar som inte bara passar just dig och ditt behov – utan dessutom är mer driftsäkra, kostnadseffektiva och bättre för miljön. Inom el hjälper vi bland annat till med tele, data och fiber, termografering såväl som larm- och säkerhetssystem.

Heating and plumbing

Installationer och service inom värme och sanitet

Dagligen möter vi oisolerade varmvattenrör och gamla system som äter energi. Helt i onödan, tycker vi på Bravida. Därför har vi kunniga rörmokare som utför alla typer av rörarbeten inom vs vare sig det gäller löpande underhåll eller akuta åtgärder. Vi erbjuder även vs-service och hjälper till med reparationer när det behövs. Vi skapar helt enkelt lösningar som fungerar utan avbrott, och håller över tid – tryggt och bekvämt. Du kan alltid räkna med oss.

Cooling

Kylanläggningar som spar energi

Vi installerar och servar kylanläggningar för CO2, propan och ammoniak samt anläggningar med traditionella köldmedium. När vi föreslår och installerar ett kylsystem strävar vi alltid efter att minimera energiåtgång och miljöpåverkan.

Läs mer om vad vi erbjuder inom kyla.