Contact information

adress

Box 2006
981 02 Kiruna

Tippvägen 8

Telefon

0980-785 20

Telefon Kyla

0980-665 70 (dygnet runt)

Kiruna

Välkommen till Bravida i Kiruna

På Bravida i Kiruna erbjuder vi service och installation inom el, vvs, ventilation och kyla. Vi är en helhetsleverantör som gärna skräddarsyr lösningar för våra kunder och inget projekt är för stort eller för litet för oss. Du är alltid välkommen till Bravida.

Kontakta våra områdesansvariga nedan för att se hur vi kan hjälpa just dig. Du är alltid välkommen till oss på Bravida. Vi finns på Tippvägen 8 i Kiruna.

Electricity

Installation, service och underhåll av el

Vi har erfarna elektriker som hjälper dig med diverse el- och installationsarbeten. Vi utför alla förekommande installationer av el, inom såväl om- och tillbyggnader av lokaler och fastigheter, från starkström till svagström. Vi hjälper att skapa lösningar som är kostnadseffektiva, mer driftsäkra och bättre för miljön.

Heating and plumbing

Smarta vvs-installationer som fungerar utan avbrott

Vi erbjuder smarta lösningar som fungerar utan avbrott. Vi möter dagligen dåligt fungerande värmesystem, kranar som droppar och oisolerade varmvattenrör. Helt i onödan, tycker vi på Bravida. Därför hjälper vi dig att minska vatten- och energianvändningen när det är möjligt. Det kan handla om enkla vvs-installationer för bostäder eller kontor eller mer komplicerade installationer för badhus, industrier och sjukhus.

Ventilation, Styr och automation

Installation och service av ventilationssystem

Vi installerar alla typer av ventilationslösningar såsom luftbehandling, processventilation, styr och övervakning såväl som injustering och OVK. Vi tar hand om ventilationsanläggningar i både fastigheter och byggnader, och har dessutom tagit fram specialanpassade ventilationslösningar för servicehus, sport- och köpcentrum samt högteknologiska industrier.

Cooling

Service och modernisering av kylanläggningar

Bravida erbjuder totalentreprenad för de flesta kylsystem. Vi installerar anläggningar för traditionella köldmedium, men även CO2-, propan- och ammoniakanläggningar. Vid behov hjälper vi till med alla steg fram till färdig anläggning. När vi föreslår och installerar ett kylsystem, strävar vi alltid efter att minimera energiåtgången och miljöpåverkan.

Kontakt: cooling.norr@bravida.se