Contact information

Lodjursgatan 8
261 44 Landskrona

0418-43 75 00

Elektriker och automationsexperter i Landskrona

Välkommen till Bravida i Landskrona!

Välkommen att anlita din elektriker eller installatör hos Bravida i Landskrona! Med specialisering på industriell automation tar vi fram lösningar som du kan ha stor glädje av i din verksamhet – för en hög effektivitet och produktivitet.

Våra elektriker har ett brett kompetensområde och vi hanterar allt från små installationer i bostäder till stora elanläggningar i infrastrukturen eller arenor. Bravida jobbar med hållbara lösningar och vår strävan är alltid att miljösäkra fastigheter med hjälp av moderna och energieffektiva installationer. Genom att automatisera dina system banar vi väg för en lägre elförbrukning trots samma höga kapacitet. 

Electricity

Elservice och elinstallationer

Vänd dig till Bravida i Landskrona när du behöver reparera dina elinstallationer. Förutom att åtgärda felen optimerar vi dina anläggningar för att du ska kunna glädjas åt hållbara anslutningar framöver. Vi anpassar oss efter byggnadens förutsättningar och kundens krav och förväntningar, och tar på så sätt fram smarta lösningar för varje enskilt projekt. Med Bravidas elservice får du en noggrann genomgång av alla komponenter i dina elinstallationer för att optimera systemen, samt minimera riskerna för eventuella kortslutningar och olyckor. 

Automation

Automation – för en högre effektivitet

Vi integrerar fastighetens olika system, såsom vs, ventilation och säkerhetssystem med hjälp av IT-lösningar och säker kommunikation. Genom att erbjuda industriell automation till tillverknings- och processindustrier ökar vi produktiviteten med smarta lösningar och säker programvara. Vi ägnar oss åt konstruktion och programmering, med hjälp av PLC, HMI, överordnade styrsystem, industriell IT, databas SQL och Visionssystem. Eftersom Bravida är  fabrikatsoberoende kan du själv välja vilket styrsystem som passar bäst för just din verksamhet.