Contact information

Öppettider
07.00-1600

Järvgatan 6
261 44 Landskrona

0418-44 68 80

Error report & emergency

Vardagar 16:00-07:00
Helgdagar dygnet runt

0418-44 68 88 0431-82179 042-16 76 90

Elektriker, rörmontörer, ventilation och kyla i Landskrona

Vs Service i Landskrona är en trygg partner som du kan lita på


Våra arbeten utförs av dokumenterat erfarna servicemontörer med stor yrkesstolthet och mål att du som kund ska vara nöjd. Vi har bred kompetens och utför tjänster inom vvs, komfortvärme så som fjärrvärme och värmepumpar, värme och kyla samt industrirör.

Bravida Jour - vi finns tillgängliga dygnet runt, alla dagar!

Vår jouravdelning är öppen alla dagar året runt och är tillgänglig för industrier, företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, villaägare och privatpersoner med flera.

Jourverksamheten täcker i första hand el, mark & va, vs, ventilation, värme och kyla. Vi samarbetar även med partners som hjälper till med andra ärenden inom jourservice, spolning, sanering, låssmeder, glasmästeri, räddningstjänst samt de flesta väktarbolagen.

Vi utför även skyddstäckning efter till exempel inbrott eller väderbetonade skador vid storm, skyfall, snöstorm med mera. Vid vattenskador hjälper vi dig direkt med att åtgärda det akuta ärendet och ser till att återställningsarbetet påbörjas omgående. Vi samarbetar med SOS-alarm för din absoluta trygghet.

Jourtid är från kl.16.00 till 07.00 på vardagar och dygnet runt på helgdagar*.

Önskas offert på jouravtal kontakta oss på: service.skane@bravida.se

*Samtal till vvs-jouren samt eventuell jourutryckning (utförd av Bravida eller Bravidas jourpartners) medför en kostnad för uppringaren/beställaren. Personnummer är obligatoriskt för privatpersoner som beställer jour.

Heating and plumbing(2)

Ventilation