Contact information

Kinnegatan 17B
531 33 Lidköping

0510-827 00

Kyla

0510-891 00

Lidköping

Välkommen till Bravida i Lidköping

Vi är experter på elanläggningar, VS-system liksom kylanläggningar och står till din tjänst när du än behöver oss. Våra rörmokare och elektriker i Lidköping hanterar nyinstallationer såväl som reparationer, i din bostad eller på arbetsplatsen. Med fokus på smarta och hållbara lösningar tar vi ansvar för miljön och din säkerhet. Genom regelbunden service säkerställer vi hög kvalitet i dina anläggningar och du slipper således onödiga renoveringskostnader eller skador i fastigheten.

Electricity

Vi tar hand om dina elinstallationer

Låt ingen el gå till spillo! Vi tar hand om vår framtid med energieffektiva elanläggningar som du kan lita på länge. Bravidas elektriker är specialiserade inom diverse elarbeten, såsom service av hushållsmaskiner, och vare sig det handlar om elservice eller nyinstallationer har vi kompetens och erfarenhet att åtgärda och installera efter rådande förutsättningar. 

Heating and plumbing

Våra rörmokare

Rör som läcker leder till fuktskador och hög vattenförbrukning, vilket i sin tur resulterar i onödiga kostnader, både för dig och för miljön. Våra rörmokare utför rörservice av din befintliga VS-anläggning, liksom nya rörinstallationer, i allt från enplansvillan till kontorsbyggnaden. Med täta rör och smarta lösningar miljösäkrar vi ditt hem eller arbetsplats och ser till att inget vatten går till spillo!

Cooling

Kylanläggningar - montering och service

En bristande kylanläggning kan ha förödande konsekvenser, framför allt i livsmedelsindustrin där frysarna står fyllda med känsliga matvaror. Bravida i Lidköping har specialiserade kylmontörer som snabbt är på plats när det behövs. Vi installerar nya anläggningar och säkerställer driftsäkerheten med regelbundna kontroller. På så sätt hjälper vi dig att sänka energiförbrukningen. Våra kylanläggningar finns även i ishallar, liksom i datahallar där de minimerar risken för överhettning. 

Läs mer om vårt erbjudande inom kyla.Contact information

0510-827 19

Household appliances

Vi utför service och underhåll av vitvaror och andra hushållsmaskiner. Vi förenklar er vardag genom att vara en märkesoberoende servicepartner med hög kompetens.