Contact information

Address

Box 9123
200 39 Malmö

Visiting address

Cypressvägen 21
213 63 Malmö

Phone

040-14 50 00

Error report & emergency

Jour

Jourtid

020-22 22 11 - se övriga journummer nedan

jour

Dagtid

040-14 50 00

Malmö

Välkommen till Bravida i Malmö

Bravida ger fastigheter liv genom att hjälpa dig med både servicearbeten och installationer i fastigheter och anläggningar. Det kan exempelvis vara elinstallationer, värmesystem, rör- eller ventilationsarbeten – sådana saker som bara ska fungera.

I Malmö finns vi på Cypressvägen 21 och jobbar med el, vs, ventilation och storkök. Tveka inte att ta kontakt med någon av våra ansvariga för att se hur vi kan hjälpa dig. Inget projekt är för stort eller för litet!

Vill du jobba på Bravida? Bravida har tusentals medarbetare och vi söker ofta nya. Läs mer om att jobba hos oss och se vilka lediga jobb vi har just nu.

Electricity

Elektriker med rätt kompetens

Om elanläggningen sviktar förlorar du pengar i onödiga energikostnader och riskerar att råka ut för kortslutningar som kan orsaka strömavbrott och i värsta fall skador på din egendom. Våra elektriker är snabbt på plats för att åtgärda felen vid behov, och för att energieffektivisera anläggningen från grunden. Du är välkommen att vända dig till oss oavsett om det gäller din bostad eller arbetsplats och med Bravidas elservice säkerställer du att kvaliteten bibehålls. 

Contact persons

Christian Ljung Avdelningschef - Service
Ola Alfelt Serviceledare
Christian Persson Servicechef
Philip Nordin Serviceledare Tele/Data/Säkerhet
Jessica Nyman Administratör
Robert Monsert Serviceledare
Niclas Olsson Serviceledare

Automation

Vi automatiserar för en hållbar framtid

Vi effektiviserar system med energisnåla och hållbara lösningar som både förenklar vardagen och främjar miljön. Vi integrerar dina installationer i gemensamma system som kan styras från dina enheter och gör din fastighet smartare, effektivare och mer hållbar.

Contact persons

Simon Olsson Konstruktör
Jörgen Forsslund Konstruktör/Serviceledare

Elentreprenad

Contact persons

Stefan Bergqvist Avdelningschef - Installation

Heating and plumbing

Rörmokare för dina VS-anläggningar

Bravidas rörmokare håller rören täta och VS-anläggningen intakt för att du ska slippa läckage och fuktskador. Ofta är felen dolda och vi rekommenderar kontinuerlig rörservice som vi genomför med moderna verktyg och metoder. Vi utför byten till energisnåla pumpar och termostater och injusterar nya värmesystem. Oavsett värmekälla hanterar vi undercentraler för värme- och kylanläggningar och har dessutom erfarenhet inom arbeten med gas. 

Contact persons

Alexander Sampallo Avdelningschef

Ventilation

Bravida hjälper dig med ventilationen

Våra ventilationslösningar är kompletta och vi anpassar installationerna efter rådande behov och tar fram den bästa lösningen i just ditt fall. Din befintliga ventilation mår bra av att rengöras kontinuerligt och våra montörer ser gärna över dina installationer för att rengöra och således förbättra luften du andas hemma eller på jobbet. Vår ventilationsservice gynnar både miljön och din hälsa. 

Contact persons

Anders Rosenbecker Avdelningschef - Installation

Contact information

Phone

040-14 56 00

Error report & emergency

Jour ventilation

040-14 56 99

Ventilationsservice
& Storkök

Contact persons

Dennis Måryd Avdelningschef
Anders Sellborn serviceledare - Ventilation
Senad Demirovski Serviceledare

Error report & emergency

Jour kyla

0771-44 88 88

Cooling

Kylanläggningar med hög driftsäkerhet

Bravidas kylanläggningar finns överallt. I ishallar, datahallar och förstås i livsmedelsindustrin där kylar och frysar är flitigt använda. Våra montörer höjer driftsäkerheten i dina kylanläggningar och optimerar samtidigt systemen för att minimera energiförbrukningen.

Tack vare vår service kan du glädjas åt stabila kylanläggningar.

Läs mer om vad vi erbjuder inom kyla.

Contact persons

Dennis Måryd Avdelningschef
Joel Strömgren Kylansvarig

Contact information

Critical Power, Servicecenter & Felanmälan

08-12 18 05 60

Critical power

Avbrottsfri teknisk infrastruktur

Vi säkerställer att våra kunders verksamhetskritiska driftmiljöer är igång dygnet runt, året om. Med bred kompetens, lång erfarenhet och organisation runt om i hela Sverige kan vi bistå i allt från design av lösning till konstruktion, installation och löpande service. Oavsett om du behöver du hjälp med att projektera nytt, bygga om, uppgradera och modernisera din kritiska infrastruktur. Eller om du vill vara på den säkra sidan med hjälp av löpande service och jour, så är du välkommen att kontakta vår specialistavdelning – Critical Power. 

Contact persons

Fredrik Nordahl Avdelningschef
Elon Lövgren Försäljning
Johan Fagerlund Service
Richard Johansson Projekt
Ola Benjaminsson Reservkraft
Lennart Nilsson Reservkraft