Bättre fastighetsförvaltning i Örebro

Vi har nödvändiga kompetensområden under samma tak när ni behöver hjälp med fastighetsförvaltning. Alla fastigheter är unika på sitt sätt och oavsett vad vi vill kalla det, om det är teknisk förvaltning, fastighetsskötsel eller fastighetsservice så finns vår kompetens till hands.

Fastighetsförvaltning och energioptimering

En viktig del i förvaltningen av fastigheten är att se över driftkostnaderna. Är ni nöjda med driften idag eller skulle ni vilja en översyn? Vi erbjuder både insikter, kontroller och moderna lösningar av hög kvalitet. Vårt arbetssätt präglas av dagens krav på energieffektiva system och därför strävar vi mot att sänka din energiförbrukning och samtidigt ge dig maximal kapacitet.

 

Med hjälp av våra elektriker, VVS-montörer, automationstekniker och ventilationstekniker finns kompetens hela vägen när fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel ska genomföras.

Automation ska övervägas när man jobbar med energioptimering, det skapar smarta, hållbara och driftsäkra hus. Det är inte för alla, men gör skillnad vid uppföljning och hantering av service för att bibehålla en hög standard. 

 

Prata med oss när du behöver fastighetsservice, teknisk förvaltning och när det är dags att se över dina befintliga anläggningar eller installera nytt. Med fastighetsförvaltning i hjärtat så hjälper vi dig med ditt behov!

Kontakta oss

Nyheter

1 juni 2022

Från och med 1 juni är Blaxmo Kraft AB en del av Bravida.

Blaxmo Kraft AB bildades 1987 och verkar inom el- och kontrollutrustningar inom småskaliga vattenkraft i Örebro, mellersta och södra Sverige. De är specialiserade inom helhetslösningar för styrfunktioner i vattenkraftverk.


10 januari 2022

Bravida förvärvade den 10 januari 2022, Skoglund El & Tele AB.

Företaget grundades år 2000 av Magnus Skoglund i Örebro och är verksamma inom el- och teleinstallationer. Bolagets huvudsakliga kunder är Örebro kommun, mindre och större byggentreprenörer samt även lokala industrikunder.