Contact information

Forbondevägen 2
891 38 Örnsköldsvik

0660-873 90

Telefon VS Service Jour dygnet runt

0660-553 00

Elektriker och rörmokare i Örnsköldsvik

Välkommen till Bravida i Örnsköldsvik

Gör som Bravida i Örnsköldsvik och prioritera miljön genom hållbara installationer. Vi har elektriker, rörmokare och ventilationsmontörer med uppdraget att optimera din anläggningar och leverera nya smarta lösningar som du kan ha glädje av länge! Med vår höga kompetens kan vi förverkliga dina byggplaner med säkra installationer redan från början av projektet. Vi anpassar alla våra arbeten efter kundernas behov, anläggningens ändamål och byggnadens förutsättningar. Välkommen till Bravida i Ö-vik!

Heating and plumbing

Rörservice för täta VS-anläggningar

Hållbara installationer med täta rör och kopplingar innebär lägre risk för läckage och fuktskador. Detta åstadkommer Bravidas duktiga rörmokare genom att erbjuda rörservice med optimeringsåtgärder, reparationer och nyinstallationer. Ditt gamla värmesystem kan vara en stor energibov och vi byter värmepumpen liksom termostaten för att sänka energikostnaderna. Vi anpassar våra installationer efter behov och vi hanterar allt från badhus till små hushåll. 

Ventilation

Ventilationsservice för ett friskt inomhusklimat

Processventilation, luftbehandling, styr- och övervakningssystem samt injustering är några av Bravidas smarta lösningar för en effektiv ventilation. Våra montörer rengör och kontrollerar ditt system för att du ska glädjas åt ett effektivt luftutbyte. På så sätt minskar du riskerna för fuktskador samt ökar trivseln med bättre andningsluft. Bravida levererar kompletta ventilationssystem vid nybyggnationer och renoveringar, och kan även optimera ditt befintliga system. Hör av dig till oss för att få mer information om vår ventilationsservice!

EL

Elservice för din säkerhet

A Bylunds Elektriska AB etablerades år 1991 med inriktning elinstallationer, tele och data,larm och passersystem och besitter idag lång erfarenhet och kompetens inom området.

Sedan 1 april 2019 är A Bylunds Elektriska AB en del av Bravida. Verksamheten fortsätter som tidigare att leverera installationslösningar med hög kvalité och stort kundfokus. Vi på Bylunds Elektriska anser detta vara ett naturligt steg för en fortsatt utveckling av verksamheten och det skapar spännande möjligheter för våra medarbetare. Det tillsammans med en bibehållen stark lokal förankring säkerställer verksamhetens attraktivitet både för medarbetare och kunder.

 

Kyla

Energieffektiva kylanläggningar

Bravidas kyltekniker erbjuder skräddarsydda energisnåla kyllösningar som passar ditt behov, oavsett om det är att kylanläggningar för industrier, ishallar eller kommersiella utrymmen. Vi utför också kylservice och underhåll av dina befintliga kylanläggningar för att säkerställa en hög driftsäkerhet.