Contact information

Adress

Norregårdsvägen 8
541 34 Skövde

Phone

0500-44 58 00

Telefon Lås, Fire & Security, Styr, IKT

0200-72 73 74

Skövde

Välkommen till Bravida i Skövde

På Bravida i Skövde erbjuder vi tekniska helhetslösningar inom teknikområdena el, vs, ventilation, lås, fire & security, ikt samt fastighetsautomation. Från rådgivning och projektering till installation och service. Vi kombinerar det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet, närvaro och service. Det innebär att vi tar oss an alla tänkbara projekt och alltid levererar hög kvalitet oavsett storlek och behov. Du är alltid välkommen till oss på Bravida.

Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan för att se hur vi kan hjälpa just dig. Vi utgår från Norregårdsvägen 8 i Skövde. Välkommen.

Electricity, ICT

El och Styrinstallationer, IKT- och telefonlösningar samt service

Bravida utför omfattande el- och styrinstallationer, i redan befintliga fastigheter och där det byggs nytt. Vi är gärna med tidigt i processen och bistår dig som kund från början till slut. På så sätt kan vi nämligen hjälpa dig att skapa el- och styrlösningar som är både kostnadseffektiva, mer driftsäkra och bättre för miljön. Vi kan också hjälpa till med olika telefonilösningar som underlättar din kommunikation med andra. Genom löpande service kan vi dessutom hjälpa dig att undvika såväl avbrott som andra otrevliga överraskningar.

Contact persons

Daniel Holm Filialchef - Fastighetsautomation
Robin Westh Serviceledare
Mattias Nilsson Projektledare - IKT

Styr

Contact persons

Daniel Holm Filialchef - Fastighetsautomation

Heating and plumbing

Värme och sanitet

Vi har kompetenta rörmokare såväl som vs- och servicemontörer som installerar och utför diverse rörarbeten. Inom vs hjälper vi bland annat till med värme/kyla, gas, undercentraler såväl som tappvatten och sanitet. Bravida erbjuder även vs-service och hjälper till med reparationer när det finns behov. På så sätt säkrar vi alltid en modern och kostnadseffektiv lösning, som håller över tid.

Contact persons

Magnus Nordlund Avdelningschef
Hanna Andréasson Serviceledare

Ventilation

Installationer av ventilationssystem 

När luften är bra, mår vi också bra. En god inomhusmiljö är därför en investering för framtiden. Vi har erfarna ventilationsmontörer och servicetekniker som installerar alla tänkbara ventilationssystem. Vi skräddarsyr lösningar åt våra kunder och anpassar ventilationen till byggnaden och den potentiella verksamheten som bedrivs där. Bravida hjälper bland annat till med luftbehandling, styr och övervakning såväl som injustering.

Contact persons

Fredrik Carlén Avdelningschef
Lars Jonasson Serviceledare

INSTALLATIONER FIRE & SECURITY, LÅS

Installationer av Brand & Säkerhet samt lås

Inom Fire & Security hjälper vi till med installation och service av besöks- och passersystem, brandlarm, lås samt kameraövervakning. Efter projektering och installation erbjuder vi även serviceavtal där vi ser till att säkerhetsanläggningen alltid har den senaste programvaran.

Contact persons

Viktor Broberg SERVICELEDARE
Leo Andreasson SÄLJARE/MARKNAD
Daniel Holm Filialchef - Fastighetsautomation