Contact information

Annebergsvägen 3
645 41 Strängnäs

0152-33 37 40

Elektriker, rörmokare och ventilation i Strängnäs

Välkommen till Bravida i Strängnäs

På Bravida i Strängnäs erbjuder vi tekniska helhetslösningar inom teknikområdena el, vs och ventilation. Från rådgivning och projektering till installation och service. Vi kombinerar det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet, närvaro och service. Det innebär att vi tar oss an alla tänkbara projekt och alltid levererar hög kvalitet oavsett storlek och behov. Du är alltid välkommen till oss på Bravida.

Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta någon av våra avdelnings- eller filialchefer nedan för att se hur vi kan hjälpa just dig. Du hittar oss på Annebergsvägen 3 i Strängnäs. Välkommen.

Electricity

Smarta lösningar inom elektricitet

Sedan 1 januari 2019 är Strängnäs Elmän AB en del av Bravida i Strängnäs.

Vi arbetar lokalt med alla typer av service- och installationsuppdrag. I vår kundbas finns allt från privatpersoner till stora byggföretag som vi hjälper med både omfattande elinstallationer och mindre serviceuppdrag. Inget uppdrag är för stort eller för litet, för oss är det viktigt att hjälpa dig som kund att hitta rätt lösningar som är både kostnadseffektiva, driftsäkra och bättre för miljön oavsett och som passar just din fastighet eller anläggning.

Utöver traditionella elarbeten är vi även specialister inom industriautomation. 

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Contact information

Telefon

0152-33 37 40

Heating and plumbing

Rörarbeten och installationer inom vs

Vi har kompetenta rörmokare såväl som vs- och servicemontörer som installerar och utför diverse rörarbeten. Bravida erbjuder lösningar inom värme och sanitet för såväl bostäder som industrier, oavsett om det gäller installation av värmepumpar eller stora värmecentraler. Vi tillhandahåller även vs-service och hjälper till med reparationer när det finns behov.

Ventilation

Installationer av ventilation

Våra ventilationsmontörer och servicetekniker installerar alla typer av ventilationssystem. Bravida hjälper bland annat till med luftbehandling, styr och övervakning såväl som injustering och OVK, det vill säga obligatorisk ventilationskontroll. Vi erbjuder även ventilationsservice, vilket betyder att vi rengör, servar och ser över ventilationsanläggningar regelbundet.