Contact information

Adress

Box 786
851 22 Sundsvall

Visiting address

Timmervägen 4
857 53 Sundsvall

Phone

060-66 39 00

Sundsvall

Välkommen till Bravida i Sundsvall

Bravida Sundsvall erbjuder installations- och servicetjänster inom vs, ventilation, kyla, el och brandskydd. Genom att kombinera dessa teknik- och tjänsteområden kan vi hjälpa dig med helhetslösningar och enkla kontaktvägar. Vi levererar, installerar och servar, oavsett om det gäller löpande underhåll eller akuta åtgärder.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan. Du är alltid välkommen till oss på Bravida. Vi utgår från Timmervägen 4 i Sundsvall.

 

Heating and plumbing

Lösningar inom värme och sanitet

Våra kunniga rörmokare hjälper dig med alla typer av rörarbeten och installationer inom vs. Det kan handla om enklare lösningar för bostäder och kontor, eller mer komplicerade för industrier och sjukhus. Genom att injustera värmesystem och byta till nya energisnåla pumpar kan vi även hjälpa dig att minska energi- och vattenanvändningen när det finns möjlighet.

Contact persons

Tobias Karlsson Serviceledare
Dennis Bokestig Avdelningschef

Ventilation

Service och installation av ventilation

Vi servar och installerar alla typer av ventilationssystem, bland annat luftbehandling, processventilation såväl som styr och övervakning för att nämna några. Frisk luft inomhus kostar lite och lönar sig snabbt. När luften är bra, mår nämligen vi också bra – vilket i förlängningen leder till att vi presterar bättre och blir mer effektiva.

Contact persons

Cooling

Rätt temperatur utan avbrott

Vi har kunniga kylmontörer som installerar, moderniserar och servar de flesta kylanläggningar, oberoende fabrikat. Det kan således handla om anläggningar med traditionella köldmedium eller för CO2, propan och ammoniak. Inom kyla hjälper vi till med allt från industrikyla och livsmedelskyla till infrysning och fryshus.  

Contact persons

Peter Broman Tf. avdelningschef

Electricity, Security

Lösningar som ökar driftsäkerheten

Vi utför alla typer av elinstallationer vare sig det gäller bostäder och kontor, sjukhus och industrier eller stora infrastrukturprojekt. Inom el hjälper vi bland annat till med larm- och säkerhetssystem såväl som tele, data och fiber. Vi erbjuder även regelbunden el-service och skapar lösningar som är både kostnadseffektiva, mer driftsäkra och bättre för miljön.

Contact persons

Jan Svensson Avdelningschef