Contact information

Härdgatan 1
432 32 Varberg

Växel

0340-66 66 66

El, vs och ventilation i Varberg

Välkommen till Bravida i Varberg

Vi har ventilationsmontörer som rengör och kontrollerar din ventilation för att säkerställa ett effektivt luftutbyte och ett friskt inomhusklimat. Utöver detta levererar vi hållbara lösningar för dina el- och rörinstallationer. Bravida arbetar för en bättre miljö med energisnåla system som är anpassade för byggnad och ändamål. Därför finns våra installationer både i små och stora hus och med vår breda kompetens och långa erfarenhet kan vi förverkliga dina idéer för ditt husbygge eller nya verksamhet. 

Ventilation

Installation och service av ventilationssystem och värmepumpar

Bravida installerar och hjälper dig med alla typer av ventilationslösningar som bland annat injustering, styr och övervakning såväl som luftbehandling. Vi utför även OVK, obligatorisk ventilationskontroll. Inom ventilationsservice kontrollerar, servar och rengör vi dessutom ventilationsanläggningar regelbundet. Med enkla medel kan vi ofta förbättra ventilationen och samtidigt spara energi.

 

El och Portservice

Säkra elinstallationer & elservice

Bravidas elektriker hanterar det mesta som är strömförande och vi hjälper dig om du skulle råka ut för ett avbrott eller kortslutning. Belysning, fibernät, larm och övervakning är bara några av våra specialområden och vi anpassar alltid våra installationer efter dina behov och byggnadens förutsättningar. Med vår elservice säkerställer du att anläggningen håller och att ingen el går till spillo. På så sätt förebygger du brandrisk samt håller elförbrukningen på en låg nivå. För din egen, men också för klimatets skull. 

Heating and plumbing

Bravidas rörmokare optimerar din VS-anläggning

Vi utför rörservice med regelbundna kontroller av dina rörinstallationer, för att du inte ska få ovälkomna överraskningar i form av läckage och fukt- eller rostskador. Om det behövs byter vi ut din värmepump mot en ny, energisnål modell samt injusterar värmesystemet med termostatstyrning. Vårt uppdrag är att hålla vattenförbrukningen på en minimal nivå med energieffektiva lösningar som gynnar både våra kunder och miljön.