Contact information

Silkesvägen 18
331 53 Värnamo

Malmövägen 16 (Låsbutiken)
331 42 Värnamo

Telefon (växel)

0370-69 27 00

Telefon (Låsbutik)

0370-180 10

Bravida Värnamo

Välkommen till Bravida Värnamo

På Bravida Värnamo arbetar vi med kunden i fokus och erbjuder helhetslösningar inom all teknik för din fastighet. Vi arbetar inom områdena el, vs, säkerhet, automation och telekommunikation. El och VS är Bravidas kärnverksamhet och inom dessa segment levererar vi allt från badrumsrenovering till byggnation av industri eller sjukhus. Inom automation arbetar vi både mot industri och fastighet. Vi är med i projektet från början till slut och vi bygger våra automatikskåp i egen regi.

Inom säkerhet arbetar vi brandlarm, inbrottslarm passerkontroll och kameraövervakning. Vi har egna behöriga ingenjörer inom både brand- och inbrottslarm och låsmästare i vår egen låsverkstad med butik, där vi är certifierade för de stora fabrikaten på marknaden. Inom tele och datakommunikation har vi följt med i utvecklingen vad det gäller data och fibernät och vi levererar även kompletta växellösningar med modern teknik. 

Vi är det lokala företaget med stor närvaro och service men kombinerar detta med det stora företagets resurser. Inget projekt eller uppdrag är för litet för oss och vi strävar alltid att leverera högsta kvalitet. Tveka inte att kontakta oss till ditt nästa projekt. Ring till din kontaktperson nedan eller varför inte besöka oss på Silkesvägen 18 i Värnamo.

Electricity

Säkerhet & Kommunikation

Fiber

Heating and plumbing

Biltema