Contact information

Address

Hammargatan 1A
574 33 Vetlanda

Phone

0383-57 500

Elektriker och rörmokare i Vetlanda

Välkommen till bravida vetlanda

Välkommen till Bravida i Vetlanda! Vi är experter inom el och vs och erbjuder både service och installationer i såväl nya som befintliga anläggningar. Kanske behöver du hjälp med rördragning eller en översyn av gamla elinstallationer, eller vill du energieffektivisera och klimatkompensera din anläggning? Vi optimerar din bostad eller arbetsplats med hållbara lösningar för en minimal energiförbrukning samt hög kapacitet.

Bravida är en installatör att lita på och våra elektriker och rörmokare arbetar med moderna och effektiva metoder för att miljösäkra ditt hem och vi lämnar ingenting åt slumpen när det kommer till din eller ditt företags säkerhet.

Electricity

Elservice och elinstallationer

Bravida har en bred kompetens inom elarbeten och hanterar både små och stora installationer. Våra elektriker är snabbt på plats för att reparera dina anläggningar för att undvika kortslutningar och strömavbrott. Vi installerar bland annat fiber, säkerhetssystem och högspänning och varje installation anpassas noga efter fastighetens förutsättningar, belastning och våra kunders krav och förväntningar. Med vår elservice bibehåller du samma höga kvalitet i dina anläggningar och undviker onödiga risker för olyckor. 

Contact persons

Andreas Holmqvist Tf. Avdelningschef
Per Svensson Kalkylator
Pontus Nilsson Serviceledare
Jeremias Ericsson Automation

Heating and plumbing

Vs – rörservice och installation

Vi har rörmokare som reparerar din vs-anläggning, byter ut din värmepump respektive termostat samt utför injusteringar av ditt värmesystem. Här finns mycket energi att spara och vi optimerar din anläggning med effektiva lösningar som minimerar dina kostnader och främjar miljön. Med erfarenhet från stora projekt som simhallar och sjukhus vet vi vad som krävs för att ta fram den bästa lösningen för just dina behov och med vår rörservice bibehåller du en hög kvalitet i dina vs-installationer. 

Contact persons