Vi utför fastighetsförvaltning & fastighetsskötsel i nässjö

Fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel ska vara enkelt och det blir enkelt med Bravida som partner. Vi utför fastighetsinstallationer samt fastighetsservice inom el, värme och sanitet, lås, larm, vitvaror, antenn och kabel-tv för att nämna några av våra vanligaste tjänster. Sen gör vi fastigheter smartare, med fastighetsautomation.

Fastighetsförvaltning som sänker energiförbrukningen

Fastighetsförvaltning är en långsiktig planering där det gäller att balansera löpande och fasta kostnader. Energiförbrukning är en växande utmaning med många sätt att minska förbrukningen. Har du funderat på vad som går att göra för din fastighet? 

Vi kan hjälpa dig hela vägen när du behöver förvaltning och fastighetsskötsel, vilket innebär att vi installerar, driftar och ser över om, eller hur förbrukningen kan reduceras för en hållbar fastighetsdrift. 

En optimerad fastighet kan sänka energianvändningen mer än vad man tror och att överväga steget till smartare fastigheter är något vi rekommenderar. Vi har kontor i Nässjö och Vetlanda och agerar över hela Höglandet. Fastighetsservice är en del av vårt erbjudande, likaså service och reparationer av vitvaror. 

 

Kontakta oss och berätta om dina utmaningar!

Kontakta oss