Tvättstugeservice

Vi utför installationer av tvättstugeutrustning, förebyggande underhåll såsom rengöring och service av torktumlare, torkskåp och tvättmaskiner.

Så här jobbar våra kunniga montörer och tekniker

Bravida Service Management är verksamma från Flen till Uppsala. Vi har cirka 25 behöriga montörer och tekniker med expertis inom fastighetsinstallation, fastighetsservice och reparation.

Vi är noggranna med både arbetsmiljö- och kvalitetsfrågor vilket genomsyrar allt vårt arbete för såväl tekniker som serviceledare och servicechef. Här bidrar vi även till kundens arbetsmiljö då vi är observanta på plats och kommunicerar eventuella risker till våra kunder.

Teknikernas kompetens utökas kontinuerligt för att möta marknadens krav och standarder. Vi uför servicearbeten på alla märken och modeller, gamla som nya. Vi har en lång erfarenhet från branschen med en hög servicenivå och lyhördhet för våra kunders behov och önskemål.

Energieffektiva tvättmaskiner

Genom nära kontakt med fastighetens fastighetsskötare eller bovärdarna bidrar vi med både underhållsservice och professionella råd. Det kan gälla frågor om hur maskinparkerna behåller ett fungerande skick samt förebygger avbrott, och även strategiskt när det kommer till utbyte av maskiner.

Här har vi på Bravida alltid med hållbarhetstänket och har stor kompetens gällande energibesparande åtgärder. Det kan vara värt att investera i en ny maskinpark eller enstaka maskiner för att sänka driftskostnaderna, och minska miljöpåverkan, men även undvika större kostnader för en gammal maskin. Med våra energimätningar tar vi fram information om hur mycket man sparar vid ett utbyte, vilket kan vara värt att veta inför nästkommande budget.

 

Våra kunder

Inom tvättstugeservice har vi framför allt stora offentliga bostadsföretag, men även bostadsrättsföreningar.

Vitvaruservice som förlänger livslängden

Installation av vitvaror utförs i bostadshus såväl som i kommersiella lokaler. Vi utför förebyggande underhåll och service som förlänger livslängden av befintliga maskiner. Utbyte och hantering av allt från inköp av maskiner till installation och kontroll av dessa, samt bortforsling av uttjänade maskiner.

Bravida har stor kompetens inom energibesparande åtgärder och vi tänker alltid hållbarhet i arbetet vi utför. Både för att sänka driftskostnaderna för kunden och för en minskad miljöpåverkan. Med våra energimätningar får kunden information om hur mycket el man kan spara vid ett utbyte. Vi gör även köksanpassningar (snickeri) vid utbyten av vitvaror.

Små och stora kunder

Vi utför service till bostadsföretag, och även till skolor samt äldreboenden.

Våra samarbetspartners

  • PODA
  • Zanuss
  • Miele
Det är för varmt, det är för kallt, det rinner vatten, det kommer inget vatten, listan kan göras hur lång som helst, Bravida ställer alltid upp och hjälper oss när vi har problem.

Jerker Bylfors från Telge fastigheter.

Kontakta oss