Denna webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer

Bravida Way

Bravida är ett stort företag med lokal närvaro i hela Norden. Vår affärsmodell bygger på att vi arbetar som ETT företag: vi har samma kultur, arbetssätt och strategier på alla avdelningar. Tillsammans skapar vi marknadens bästa kunderbjudande. Vi kallar det Bravida Way.

Bravida Way – vår egen kultur och vårt arbetssätt

Bravida har 302 avdelningar i Norden och varje lokal avdelning har sin specialisering, men kunderna är gemensamma. Med tätt samarbete mellan avdelningarna – både på orten och i Bravida – skapar vi ett unikt helhetserbjudande till varje kund.

bravidA_way504.jpg

Vår vision

Bravida gör det möjligt för kunderna att utveckla fastigheters fulla potential. Genom service och installation ger vi fastigheter liv – och leder vägen mot ett hållbart och motståndskraftigt samhälle.

Vår affärsidé

Vi erbjuder tekniska helhetslösningar genom fastighetens hela liv – från rådgivning och projektering till installation och service.

Vi är ett stort företag med lokal närvaro över hela Norden. Vi möter kunderna på plats och tar långsiktigt ansvar för vårt arbete.

Medarbetarna är vår viktigaste resurs. Med gemensamma värderingar, arbetssätt och verktyg skapar vi tillsammans en hållbar och lönsam verksamhet för oss och våra kunder.

Nyheter

Visa alla

Bravida Norge etablerar sig i Finnmark och förvärvar elbolaget AB Elektro AS

Bravida Norge förvärvar AB Elektro AS och etablerar sig därmed inom el och havsbruk i Finnmark i Nordnorge. Bolaget omsätter 68 miljoner norska kronor och har 32 anställda.

Bravida Norge får i uppdrag av Skanska att leverera elinstallationer till ett ordervärde om drygt 110 miljoner norska kronor

Bravida Norge har signerat kontrakt med Skanska för att leverera alla elinstallationer till det nya stadsutvecklingsprojektet Helgerudkvartalet i Sandvika.

Bravida tar ytterligare ett steg mot en fossilfri bilpark – Erbjuder anställda 100 % elektrifierade tjänstebilar

Bravida Sveriges omkring 1100 tjänstebilar kommer att klimatanpassas. Från och med den 1 februari kommer enbart elbilar finnas i sortimentet. Beslutet är ett ytterligare steg i Bravidas mål om att...

Bravida Norge förvärvar rörbolaget Langhus Rør AS och stärker sin position inom helhetslösningar i Follo

Bravida Norge köper 100 procent av aktierna i bolaget Langhus Rør AS och stärker därmed sitt erbjudande inom helhetslösningar i Follo. Bolaget har 14 anställda och omsatte år 2021 drygt 18,5...