Brandskydd och säkerhetssystem som fungerar när det behövs

Säkerheten i en fastighet ska bara fungera. Vi på Bravida har en lång erfarenhet av att jobba med säkerhetssystem och brandskydd. Med hållbara lösningar, stora satsningar på innovation och support dygnet runt – kan du luta dig tillbaka när vi gör jobbet. För säkerhets skull.

Säkerhetslösningar och brandskydd med fokus på säkerhetsbehov

Helhetsgrepp med beprövade lösningar som utgår från att din arbetsmiljö fortsatt kan vara flexibel utan att göra avkall på säkerheten. Det ska vara lätt att göra rätt oavsett om du bedriver verksamhet i en publikmiljö, sluten miljö med högsäkerhet eller kontor, logistik.

 

Det är din strategi för den fysiska säkerheten på just er arbetsplats som våra passer- och säkerhetssystem tar hänsyn till.

Säkerhetssystem för inbrott och passerkontroll

Bravida Fire & Security har lång erfarenhet av att utveckla, projektera och installera säkerhetslösningar i fastigheter med komplexa och varierande verksamheter.  Vi satsar på egen systemutveckling och innovation för hållbara lösningar som är komplexa, men enkla att använda, idag rekommenderar vi säkerhetsplattformen Integra.

Komplett integration i Integra av inbrottsystem, passerkontroll, kameraövervakning och brandlarm. Säkerhetsteknik innebär kortläsare med tillbehör, centralenheter och mjukvara godkända i samtliga larmklasser.

Brandlarm och brandsäkerhet

Tillförlitliga brandlarm för att skydda personal och fastigheter är en självklarhet för alla seriösa företag idag. Ett väl beprövat brandsskydd som följer regelverk, lagar och certifieringar som samtidigt är smidiga och enkla att installera och hantera. Vi erbjuder marknadsledande Autronicas hela produktsortiment. Brandlarmsystem, detektorer, överordnade system och larmöverföring. Vi installerar alltid som godkänd anläggarfirma.

Brandlarmsinstallation i taket

Bravida Sakerhet_IMG_6273_600px-beskuren.jpg

 

Lås för fastigheter och byggnader 

Ritningar, försäkringskrav och val av lösningar. Det är många frågor att ta ställning till. Med samlad kompetens och certifierade projektledare, cerifierade låssmeder och låstekniker hanterar vi  alla olika typer och storlekar av låsanläggningar. Utbudet hos oss är stort:

  • Mekaniska lås
  • Elektriska lås
  • Nyckelfria lås
  • Cylindrar och nycklar
  • Låssystem
  • Nöd- och utrymningsprodukter
  • Dörrautomatik
  • Säkerhetsskåp/nyckelskåp

Tecknar du serviceavtal så lämnar vi 10-års garanti på mekaniska lås.

Mer om vårt erbjudande inom lås

 

Vill du veta mer om våra säkerhetslösningar?

Kontakta Bravida idag och låt oss visa dig vilka säkerhetslösningar som passar för just ditt företag!