Din karriär på Bravida

Bravida är en av Nordens ledande leverantör av helhetslösningar för service och installation av el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Genom välfungerande och energieffektiva fastigheter hjälper vi våra kunder i omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Bravidas installatörer på väg till ett uppdrag

Redo att starta din karriär på Bravida?

Vi letar efter passionerade personer som delar vårt engagemang för att skapa en smartare och grönare framtid. På Bravida är dina bidrag viktiga.
En servicetekniker på Bravida utför service

Det här kan du göra på Bravida

På Bravida har vi en mängd olika roller, oavsett om du är yrkesverksam, ingenjör, specialist eller chef – eller ny i branschen. Tillsammans har vi unika möjligheter att utföra stora och spännande uppdrag.

When it just works

Bravida är en heltäckande teknikpartner med verksamhet inom ett flertal teknikområden: el, värme och sanitet, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift. 

Våra medarbetare som arbetar med installationer och service behöver olika kompetenser, allt från yrkesarbetare från gymnasiet, projektledare till elteknik- och vvs-ingenjörer med utbildning från yrkeshögskola eller högskola eller universitet.

En tekniker på Bravida