Vägen till Bravida

Bravida är Nordens ledande leverantör av helhetslösningar för service och installation av el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Genom välfungerande och energieffektiva fastigheter hjälper vi våra kunder i omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Bravidas installatörer på väg till ett uppdrag

Vilken är din väg till Bravida?

Vi behöver bli fler och vi behöver kunna mer för att möjliggöra framtidens hållbara, energieffektiva och smarta samhälle.

En servicetekniker på Bravida utför service

Det här kan du jobba med

På Bravida har vi en mängd olika roller, vare sig du är yrkesproffs, ingenjör, specialist eller ledare – eller ny i branschen. Tillsammans har vi unika möjligheter att utföra stora och spännande uppdrag

Vi ger fastigheter liv

Bravida är en heltäckande teknikpartner med verksamhet inom ett flertal teknikområden: el, värme och sanitet, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift. 

Våra medarbetare som arbetar med installationer och service behöver olika kompetenser, allt från yrkesarbetare från gymnasiet, projektledare till elteknik- och vvs-ingenjörer med utbildning från yrkeshögskola eller högskola eller universitet.

En tekniker på Bravida