Din utveckling hos oss

Bravida erbjuder stora möjligheter för dig som vill lära dig mer, utveckla din karriär eller prova något nytt. Vi ger dig möjlighet att utforska olika karriärvägar och frigöra din fulla potential.

Vilken typ av arbetsdag vill du ha?

På Bravida tycker vi att ditt arbete ska vara meningsfullt. Trivs du med att överträffa kundens förväntningar och leverera enastående service? Eller brinner du för att ta dig an komplexa utmaningar mitt i ett hektiskt byggprojekt? Kanske är du en expert som vill utveckla dina kunskaper inom projektkalkylering, entreprenadjuridik eller ledarskap.

Oavsett din passion erbjuder Bravida en mängd olika roller och möjligheter som matchar. Vi ger dig möjlighet att forma din framtid, varje dag. 

Det här kan du jobba med på Bravida

 

För att kunna ta del av det här materialet så behöver du godkänna användande av cookies.

Klicka här för att ändra inställningarna för cookies

 

Höj din kompetens. Frigör din potential.

På Bravida brinner vi för att hjälpa alla våra medarbetare att nå sin fulla potential. Bravidaskolan erbjuder utveckling för alla medarbetare, oavsett yrkesbakgrund. Våra skräddarsydda kurser hjälper dig att utvecklas och nå nya karriärhöjder.

Utbildningarna hålls av både interna och externa experter som delar med sig av sin kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig att nå dina mål. Vi använder moderna undervisningsmetoder för en engagerande och givande utbildningsupplevelse.

Medarbetare på Bravida i ett möte

Tillsammans, uppnår vi mer!

  1. För våra yrkesarbetare genomför vi utbildningar tillsammans med våra samarbetsparters som fokuserar på praktiska färdigheter och yrkesspecifika utmaningar. Oavsett om du är ett erfaret yrkesproffs eller en tekniker som vill lära dig de senaste teknikerna inom ditt område, finns möjligheter för dig att skaffa dig de verktyg du behöver för att bli ännu skickligare inom ditt yrke
  2. För våra ingenjörer och specialister erbjuder vi kurser inom områden som projektledning, kommunikation, marknadsföring och ledarskap. Vi vet att en stark kompetens inom dessa områden är avgörande för att driva framgångsrika projekt och för att leda team mot uppsatta mål.
  3. För våra ledare erbjuder vi specialiserade kurser som är utformade för att stärka dina ledarskapsförmågor. Vi erbjuder även kurser i att leda i förändring, krishantering och lönesättning för att stärka din ledarroll och hjälpa dig att leda ditt team mot framgång.

Ledarskap på Bravida

På Bravida satsar vi på våra ledare. För dig som är ledare inom Bravida så erbjuder vi ledarskapsutbildningar i flera steg både för dig som har direkt och indirekt personalansvar.

Bravidas  ledarskapsmodell