Din utveckling hos oss

Inom Bravida finns stora möjligheter för den som vill lära sig mer, utvecklas i karriären eller prova något nytt. Vi tror på din förmåga att hitta din egen väg!

Vilken arbetsdag vill du ha?

Är du en serviceinriktad person som tycker om att göra kundens dag lite bättre? Eller vill du vara en del av ett imponerande byggprojekt i storstan? Är du kanske specialist eller ingenjör och vill jobba med projektkalkyler, ekonomi eller verksamhetsutveckling?

I ett stort företag som Bravida finns det många olika typer av jobb, arbetsplatser, utbildningar och karriärmöjligheter.

Det här kan du jobba med på Bravida

 

För att kunna ta del av det här materialet så behöver du godkänna användande av cookies.

Klicka här för att ändra inställningarna för cookies

 

Bravidaskolan

Bravidaskolan erbjuder utveckling för alla medarbetare, oavsett yrkesbakgrund. Våra skräddarsydda kurser hjälper dig att utvecklas och nå nya karriärhöjder. Våra kurser hålls av interna och externa experter som delar med sig av sin kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig att nå dina mål. Vi använder moderna undervisningsmetoder för en engagerande och givande utbildningsupplevelse.

Medarbetare på Bravida i ett möte

När du växer, växer vi!

  1. För våra yrkesarbetare har vi utvecklat kurser som fokuserar på praktiska färdigheter och yrkesspecifika utmaningar. Oavsett om du är ett erfaret yrkesproffs eller en tekniker som vill lära dig de senaste teknikerna inom ditt område, har vi kurser som kommer att ge dig de verktyg du behöver för att bli ännu skickligare inom ditt yrke.
  2. För våra ingenjörer och specialister erbjuder vi kurser inom områden som projektledning, kommunikation, marknadsföring och ledarskap. Vi vet att en stark kompetens inom dessa områden är avgörande för att driva framgångsrika projekt och för att leda team mot uppsatta mål.
  3. För våra ledare erbjuder vi specialiserade kurser som är utformade för att stärka dina ledarskapsförmågor. Vi erbjuder även kurser i att leda i förändring, krishantering och lönesättning för att stärka din ledarroll och hjälpa dig att leda ditt team mot framgång.

Ledarskap på Bravida

På Bravida satsar vi på våra ledare. För dig som är ledare inom Bravida så erbjuder vi ledarskapsutbildningar i flera steg både för dig som har direkt och indirekt personalansvar.

Bravidas  ledarskapsmodell