Industriell drift och underhåll

Är du på jakt efter en pålitlig partner för drift, underhåll och optimering av dina industrianläggningar? Bravida erbjuder heltäckande tjänster inom värme, kyla, gas och ånga i industriella miljöer.

Kompletta tjänster för industrianläggningar

Bravida har lång erfarenhet av att leverera kompletta tjänster för drift, underhåll och optimering av industrianläggningar inom värme, kyla, gas och ånga. Vårt fokus ligger på att uppnå bättre driftsekonomi och minskad miljöpåverkan för dig som kund. 

Bred kompetens och skräddarsydda lösningar 

Vi erbjuder tjänster inom bland annat energiproduktion, industrier, distributionssegment, biogasanläggningar, industrifastigheter och undercentraler.

  1. Skräddarsydda lösningar: Vi anpassar våra tjänster efter kundens specifika behov.
  2. Certifierad personal: Våra drifttekniker är certifierade enligt AFS 2017:3 KAT.1 och har kylcertifikat.
  3. Dygnet runt-beredskap: Vi erbjuder beredskap dygnet runt, året runt med egen personal.
  4. Säker gashantering: Våra tekniker är utbildade för säker gashantering.
  5. Brandfarlig vara: Vi tar rollen som föreståndare för brandfarlig vara.
  6. Underhåll och service: Vi utför både planerat och akut underhåll med egna resurser, inklusive svets, rörsvets, mekanik, smide och service.

Tack vare vår bredd kan vi anpassa lösningar efter anläggningens behov. Med våra tjänster och expertis hjälper vi dig att hålla dina anläggningar i toppskick, säkerställa effektiv drift och minimera miljöpåverkan.

Vill du veta hur vi kan stödja din verksamhet?

 Kontakta oss

Kontinuerligt förbättringsarbete tillsammans 

I nära samarbete med kunden arbetar vi ständigt med att utveckla och optimera anläggningar. Vi erbjuder driftadministration, rapportering samt revisions- och underhållsplanering för att underlätta för dig. 

Serviceutbud dygnet runt för din trygghet

På Bravida har vi beredskap dygnet runt, året om för att utföra såväl planerat som akut underhåll. Våra resurser inkluderar svets, rörsvets, mekanik, smide och service. Vi tar även rollen som föreståndare för brandfarlig vara för din trygghet.  

Hör av dig till oss!

Bravida ser till att det som måste fungera fungerar. Vad kan vi göra för dig idag? Kontakta oss för att diskutera dina behov och önskemål.