Värme och sanitet – Smarta lösningar som fungerar utan avbrott

Hur mycket vatten och energi går till spillo varje år? Vi möter dagligen kranar som droppar, dåligt fungerade värmesystem, oisolerade varmvattenrör och gamla system som äter energi. Helt i onödan, tycker vi på Bravida.

Optimera värme och
sanitet med passande värmesystem

Lika mycket som vi har behov av fungerande värme och sanitet, så behöver vi tänka på resursförbrukningen. Därför är det viktigt med ett värmesystem som håller i många år. Från avancerade temperaturkontroller till droppande kranar, allt bidrar till helheten. Det är kort och gott energi som går upp i rök och inte kommer någon till gagn. Det kan ni ändra på tillsammans med Bravida.

Vvs-montör hos Bravida
En vvs-tekniker hos Bravida

Det här erbjuder vi inom vs-service

En olycka kommer sällan ensam. Stryk ytterligare en punkt på din att-göra-lista och se till att du har en regelbunden vvs-service. Våra vvs-tekniker dokumenterar, optimerar och förhindrar eventuella problem som kan uppstå. Du slipper oroa dig för oväntade utgifter och kan hålla nere vatten- och energiförbrukningen. Bravida erbjuder alla typer av service inom värme och sanitet och hjälper till med reparationer vid behov.

Vs-montör hos Bravida

Det här erbjuder vi inom vs-installation

Värme och sanitet är en av grundbultarna i alla fastigheters infrastruktur och förr eller senare ska det bytas eller projekteras i samband med nybyggnation. Vänd dig till våra duktiga vvs-installatörer när du vill ha hjälp och erfarenhet av allt från projektering till installation. Få kontroll över energiförbrukningen och gör plånboken och miljön en tjänst. Servicenivån är alltid hög oavsett om du vill ha hjälp med ett mindre problem eller en omfattande lösning.

Har du problem med värme och sanitet?

Bravida hjälper till med alla typer av vs-installationer och tillhandahåller även vs-service, samt injustering av värmesystem. Projekten är stora som små. Det kan handla om en mindre vs-installation i exempelvis bostäder, eller mer omfattande installationer i industrier eller sjukhus. Många som vänder sig till oss idag vill även se över sina gamla värmesystem och göra en injustering. Det kan göra stor skillnad och reducera resursförbrukningen avsevärt.

 

Inom värme och sanitet hjälper vi till med:

  • Värme/kyla
  • Injustering av värmesystem
  • Sanitet
  • Tappvatten
  • Undercentraler
  • Gas
  • Kompetenssvetsning
  • Energioptimering
  • Industrirör
Vs-montör hos Bravida

Säkra vs-installationer

Ta nästa steg med moderna lösningar när era vs-installationer ska genomföras. Det är mätning och styrning som gör värmesystem smarta. Bakom den nya tekniken finns traditionella pumpar, tankar och rör. Vi hjälper till att minska vatten- och energianvändningen. Även att byta ut dina gamla inventarier mot energisnålare utrustning. Värmen från luften utanför byggnaden kan återanvändas på ett smidigt sätt. Vi har utrustningen som krävs och avancerade mätverktyg för att finna passande förbättringsområden.

Fungerar värmesystemet sömlöst?

Energieffektiva och klimatsmarta lösningar slösar inte lika mycket på resurserna. Ett av de vanligaste värmesystemen i Sverige är fjärrvärme som är godkänt på EU-nivå. Det går ut på att använda sig av värmeenergi som bildas i kraftverk. Vi kan hjälpa till med injustering av värmesystem och att se över alla värmeväxlare. Optimering när den är som bäst.

Bravida gör installationer av fjärrvärme

Vs-service och injusteringar är olja i maskineriet

Regelbundet underhåll kan minska risken för otrevliga överraskningar och bidrar till att hålla vatten- och energiförbrukningen nere. Bravida erbjuder alla typer av vs-service och hjälper till med ett flertal olika reparationer. Vi lär känna er verksamhet och lutar oss mot grundlig dokumentation för att kunna ta rätt beslut. Bravida arbetar också med undercentraler för värme- och kylanläggningar och injustering av värmesystem. Vi hjälper dig oavsett om värmekällan är fjärrvärme, bergvärme eller fossila bränslen. Vi har även lång erfarenhet av gasarbeten.

Få tillgång till kunnig personal i rätt tid

Står ni inför installation eller behov av service inom värme och sanitet? Tveka inte att vända dig till oss på Bravida, vi har en bred expertis under samma tak. Vid akuta situationer står vi också redo att skicka ut våra erfarna tekniker för att hitta en lösning på ditt problem.