Solceller – En klimatsmart investering

Med solceller producerar du din egen el och sänker dina kostnader. Din el som kommer från solenergi är dessutom ett miljövänligt alternativ, till icke förnybara energikällor.

På Bravida erbjuder vi en helhetslösning inom solceller, alltid med högsta kvalitet och trygga garantier. Vi skräddarsyr varje installation efter våra kunders specifika önskemål och förutsättningar. 

De solpaneler vi levererar kommer från marknadens ledande och mest väletablerade tillverkare – med branschledande effektgarantier och vår egen installationsgaranti på fem år.

Hur fungerar solceller?

Solljuset skiner på solcellerna, som i sin tur gör om solens strålar till elektricitet. En växelriktare omvandlar takpanelernas likström till växelström.
I husets elcentral fördelas energin så att du får din egen miljövänliga el till ditt hus. Om du producerar mer el än du använder, kan du antingen sälja eller lagra din el och hämta mer när du behöver. 

solceller_solkraft_312x234px.jpg

Vi har solcellslösningar för:

  • Villa och fritidshus.
  • Gård och lantbruk.
  • Kommersiella fastigheter och bostadsrättsföreningar.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor kring installation av solpaneler. Du kan även boka en kostnadsfri konsultation där vi gör ett hembesök och tillsammans går igenom förutsättningarna för just er fastighet. Vi tar sedan fram en solcellslösning som stämmer överens med dina önskemål och en kostnad för det. 

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig? Ring ditt lokala Bravida kontor så berättar vi mer. Inget uppdrag är för litet eller stort.