Bli en del av Bravida - vi skapar energieffektiva och hållbara fastigheter

Vill du vara en del av vårt team som arbetar med spännande projekt och som gör en positiv påverkan på samhället? Läs mer om vad vi gör och vad du kan jobba med på Bravida eller gå direkt till våra lediga tjänster för att hitta din nästa utmaning.

För att kunna ta del av det här materialet så behöver du godkänna användande av cookies.

Klicka här för att ändra inställningarna för cookies

Alexandra testar jobb hos Bravida

Varför är det så få kvinnor som arbetar i eller söker sig till vår bransch? Det här vill vi på Bravida förstå och det här vill vi påverka!

Till vår hjälp har vi samarbetat med Alexandra Nilsson i hennes programserie ”Alexandra testar jobb”. I två avsnitt testar hon, modigt och entusiastiskt några av våra yrkesroller. Kommer hon kunna slå hål på några myter?

Alexandra testar jobb

En elektriker hos Bravida

Vi vill att tiden på Bravida ska bli den bästa tiden i ditt yrkesliv. Läs mer om vår kultur, våra värderingar och vad vi kan erbjuda dig som anställd hos oss.

Varför du ska välja Bravida
Två av Bravidas projektledare vid datorskärmar

På Bravida har vi en mängd olika roller, vare sig du är yrkesproffs, ingenjör, specialist, ledare eller ny i branschen. Möt några av våra medarbetare som berättar hur det är att jobba hos oss!

Din utveckling hos oss
Två tekniker från Bravida utför installationer

På Bravida har vi en mängd olika roller, vare sig du är yrkesproffs, ingenjör, specialist eller ledare – eller helt ny i branschen. Tillsammans har vi unika möjligheter att utföra stora och spännande uppdrag.

Vägen till Bravida

Möt några av oss

På Bravida har vi en mängd olika roller, vare sig du är yrkesproffs, ingenjör, specialist, ledare eller ny i branschen. Möt några av våra medarbetare som berättar hur det är att jobba hos oss!

Lärling

Är du intresserad av att bli lärling? På Bravida kan du lära dig jobbet av erfarna yrkesarbetare. Vi välkomnar lärlingar i hela Sverige. Lärlingar är viktiga för oss - många av våra skickligaste montörer började som lärlingar på Bravida.

Bli lärling

 

Traineeprogram

Nordic Trainee Program är Bravidas nordiska utvecklingsprogram. Varje år får fler än 30 unga talanger möjlighet att utvecklas genom programmet. Läs mer om vilka delar som ingår i programmet och kontakta oss gärna för mer information.

Nordic Trainee Program