Gör skillnad – Skapa din karriär hos Bravida

På Bravida drivs vi av vårt uppdrag; att erbjuda tekniska helhetslösningar under en fastighets hela livslängd, från rådgivning och projektering till installation och service. Tillsammans tar vi oss an utmaningar, delar med oss av vår kunskap och utvecklas ständigt för att kunna överträffa våra kunders förväntningar.

Utforska våra karriärmöjligheter och hitta din nästa utmaning hos oss på Bravida!

En elektriker hos Bravida

Vi vill att tiden på Bravida ska bli den bästa tiden i ditt yrkesliv. Läs mer om vår kultur, våra värderingar och vad vi kan erbjuda dig som medarbetare hos oss.

Varför du ska välja Bravida
Två av Bravidas projektledare vid datorskärmar

På Bravida utvecklas vi tillsammans. Vi ger dig möjlighet att påverka din karriär, utforska nya möjligheter och hitta din perfekta roll.

Utvecklas med oss
Två tekniker från Bravida utför installationer

Om du är nyfiken med viljan att bli yrkesproffs, specialist eller ledare på Bravida ska du läsa mer här. Vi tror du kan bidra med dina unika talanger så att vi tillsammans kan skapa stora resultat.

Ny i branschen?

För att kunna ta del av det här materialet så behöver du godkänna användande av cookies.

Klicka här för att ändra inställningarna för cookies

Alexandra testar jobb hos Bravida

Varför är det så få kvinnor som arbetar i eller söker sig till vår bransch? Det här vill vi på Bravida förstå och det här vill vi påverka!

Till vår hjälp har vi samarbetat med Alexandra Nilsson i hennes programserie ”Alexandra testar jobb”. I två avsnitt testar hon, modigt och entusiastiskt några av våra yrkesroller. Kommer hon kunna slå hål på några myter?

Alexandra testar jobb

Möt våra medarbetare

Är du nyfiken på hur det verkligen är att jobba på Bravida? Läs våra  medarbetarintervjuer! Där berättar våra medarbetare om egna upplevelser, utmaningar de möter och vad de uppnår för stora resultat i sina olika roller.

 

Lärling

Är du intresserad av att bli lärling? På Bravida kan du lära dig jobbet av erfarna yrkesarbetare. Vi välkomnar lärlingar i hela Sverige. Lärlingar är viktiga för oss - många av våra skickligaste montörer började som lärlingar på Bravida.

Bli lärling

 

Traineeprogram

Nordic Trainee Program är Bravidas nordiska utvecklingsprogram. Varje år får fler än 30 unga talanger möjlighet att utvecklas genom programmet. Läs mer om vilka delar som ingår i programmet och kontakta oss gärna för mer information.

Nordic Trainee Program