Hotell

Vi utför hållbara installationer och service samt skapar trivsamma miljöer för både hotellgäster och personal – självklart med miljön i åtanke.

Ventilation

Att ha en väl fungerande ventilation på ett hotell är av högsta vikt. Gästerna ska känna sig bekväma och luften ska vara frisk och ren. 


Vi är vana att arbeta under pågående verksamhet i lokalen och utföra vårt arbete med högsta kvalitet och säkerhet. Med gedigen kompetens inom ventilation kan vi hjälpa er med allt från reparationer och service till installation och driftsättning.


Energianpassningar är något vi lyfter fram och det hänger ihop med helheten i den hjälp vi erbjuder. Övervakning av ventilationen, kontroller av ventilationsaggregaten, elmotorerna och fläktarna. Prognoser när de behöver bytas ut, luftinjusteringar, OVK (obligatorisk ventilationskontroll) och luftmätningar för att säkerställa luftkvaliteten. Alla delar kan både tydliggöra energiproblem och göra det möjligt att planera för en åtgärd.

Kontakta oss för hjälp med ventilationssystem

Kontakta oss för hjälp med helheten eller del av er ventilation. För hotell som vanligtvis har högre krav på sin anläggning kan en övergripande energikontroll vara en bra början om man upplever problem eller höga kostnader.

Kontakta oss här

Värme och sanitet

När det gäller vs-tjänster för hotell är det viktigt att ha tillgång till kunniga experter som kan hjälpa till med allt från små reparationer till större ombyggnationer och installationer. Våra tekniker, med allt från licenssvets till kompetens och erfarenhet inom vs-branschen, finns till hands för att se till så att er anläggning fungerar.


Ett hotell har vanligtvis andra utmaningar med omsättning av boende människor. Det händer helt enkelt mer och det är mer oförutsedda händelser eller problem som uppstår. Vissa mer eller mindre kritiska för ett specifikt rum eller hela anläggningen.


Har ni ett bra stöd för löpande serviceunderhåll och felavhjälpande åtgärder? Vi är alltid måna om att presentera kostnadseffektiva lösningar som fokuserar på slutkundens behov och önskemål.


Vi har också erfarenhet när det gäller ombyggnationer och lokalanpassningar för hotell. Inom värme och sanitet finns en bredd med allt ifrån värmesystem, sanitet, tappvatten, undercentraler och gasinstallationer där man behöver hänsyn till krav och utmaningar.

Bravida erbjuder alla typer av vs-service

Att hjälpa kunden med energieffektiva lösningar är vårt största fokus. Beroende på hotellets storlek kan det innebära avsevärt minskade kostnader.


Från installation till driftsättning av system och regelbunden service. Vi kan vara ert stöd och våra tekniker är vana vid att arbeta under pågående verksamhet i lokalen och vi arbetar alltid med kunden för att minimera störningar och maximera tillgängligheten för gästerna.


Kontakta oss idag för att diskutera dina behov inom värme och sanitet och hur vi kan hjälpa till att förbättra din verksamhet.

Kontakta oss här

Vs-tekniker på Bravida utför vs-service

Kyla

En behaglig kyla är lika viktig som värme i rum eller offentliga utrymmen. Kyla är också ett måste för ett fungerande kök i form av frysar och kylar.


Hos oss finns kompetens och tekniskt kunnande för att genomföra installationer, driftsättning, samt löpande serviceunderhåll på era anläggningar.


Vi har lång erfarenhet av att projektera och installera kylanläggningar, frysdiskar och kylrum med fokus på energieffektivitet och miljömässighet. Målet är att uppnå och hålla rätt temperatur och komfort för era gäster samtidigt som det är viktigt att energiförbrukningen hålls nere.


Detta kan kombineras med energismarta lösningar för till exempel värmeåtervinning till varmvatten. Vi kan även erbjuda övervakning och styrning av era kylanläggningar för att säkerställa optimala driftförhållanden.

Bravidas kyltekniker installerar energieffektiva kylanläggningar

Jämna temperaturer och en hög kvalitet på inomhusmiljön

Med förståelse för att kraven som ställs på hotell är högre vet vi hur kritiskt det kan vara för verksamheten och att det finns tillfällen vid säsong då det är ännu viktigare. 


Vi strävar alltid efter att skapa och styra anläggningen till att vara effektiv och miljövänlig med jämna temperaturer och en hög kvalitet på er inomhusmiljö. Med er återkoppling kan vi tillsammans göra anläggningen bättre och fungerande efter era behov 


Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er med era behov inom kyla på ert hotell.

Kontakta oss här

 

Vitvaror

Få stöd med allt från rekommendationer, inköp, installation, service och reparation av vitvaror och tvättmaskiner för hotellbranschen. Hos oss finns en helhet och du kan även självklart få hjälp med punktinsatser.


Kraven på maskiner skiljer sig vanligtvis för hotell. Storlek, hastighet, hållbarhet eller funktion kan variera och vanligtvis liknar det utrustningen som finns i tvättstugor för lägenhetskomplex. 


Vi har tillgång till ett bra utbud från ledande tillverkare på marknaden. Vi kan även vara  garantipartner för dessa varumärken där vi erbjuder högsta kvalitet och service. Med vår välutbildade tekniska personal som har många års erfarenhet ska ni känna att det finns en trygghet att förlita sig på. Vi är medvetna om hur viktigt det är att ha fungerande vitvaror och tvättmaskiner för hotellverksamheten, därför erbjuder vi en snabb och pålitlig service.

Kontakta oss för snabb och pålitlig service

Att erbjuda våra kunder energieffektiva lösningar är viktigt. Vi föreslår och optimerar er utrustning för att minska energianvändningen. 


Kontakta oss, berätta om era utmaningar och för att få mer information om vårt utbud av vitvaror samt våra tjänster.

Kontakta oss här

Elinstallation

En energieffektiv anläggning kan göra stor skillnad för driftkostnader. Vi erbjuder en mängd olika tjänster för hotell utöver elinstallationer och service. Allt från installation av passagesystem, porttelefoner och brandlarm är några delar. Vi kan också hjälpa till med inkoppling av maskiner och felsökning av elektriska problem, så att din verksamhet kan fortgå utan avbrott.


Våra elektriker är vana med att arbeta under pågående verksamhet i lokalen, vilket innebär att vi kan utföra vårt arbete utan att störa dina gäster. Vi är också kunniga inom termografering, vilket gör att vi kan identifiera eventuella problem och lösa dem snabbt och effektivt.


Vi förstår också vikten av att ha laddningsmöjligheter för elbilar på ditt hotell. Därför erbjuder vi både installation och service för att göra det enkelt för dina gäster att ladda sina fordon.

Kontakta våra professionella elektriker

När du anlitar oss kan du vara säker på att du får en högkvalitativ service av erfarna och professionella elektriker. Vi arbetar hårt för att säkerställa att din anläggning uppfyller alla säkerhetskrav.


Behöver ni hjälp med något inom el och hotellanpassningar, tveka inte att kontakta oss. 

Kontakta oss här

En elektriker från Bravida som utför elarbeten

Referenser

Bravida GreenHub samarbetar med hotellet Clarion Post i centrala Göteborg och levererar hållbar och energieffektiv fastighetsservice. För att minimera miljöpåverkan används endast fossilfria transportsätt via elcykel eller till fots.

Se filmen om Bravida GreenHubs arbete på Clarion Post Hotell i Göteborg!

För att kunna ta del av det här materialet så behöver du godkänna användande av cookies.

Klicka här för att ändra inställningarna för cookies