Rörmokare och kyltekniker i Södertälje

Hos oss kan du få hjälp med alla typer av arbeten inom värme och sanitet, kylanläggningar och värmepumpar. Vi är ett auktoriserat och certifierat VVS-företag och även certifierade för att utföra kylarbeten.

Installation och service av vvs- och kylanläggningar

Hos Bravida i Södertälje hjälper våra certifierade vvs- och kyltekniker dig med allt inom värme och sanitet och kylanläggningar. Oavsett om ni är privatkund eller företag, om det gäller service, ombyggnation, nybyggnation eller kompletteringar så finns vi till hands med en bred yrkeskunskap och ett brett sortiment. Alla våra vvs-uppdrag utförs självklart i enlighet med de branschregler som fastställts av Säker Vatten för säker vatteninstallation.

 

Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa just dig.

Service och installation inom vvs av en tekniker från Bravida

Kontakt

Kontaktformulär

Vi kan hjälpa dig inom många olika områden

Hos Bravida får kunder hjälp att skapa klimatsmarta tekniska lösningar för fastigheter och anläggningar inom el, vvs, ventilation, kyla, sprinkler, säkerhet, automation, energioptimering och mycket mer. Vi får tekniken att fungera som en helhet genom fastighetens hela livscykel.

 

Bravida är Nordens ledande leverantör av klimatsmarta helhetslösningar inom service och installation för fastigheter och anläggningar.