Säkerhetssystem, lås och brandskydd i Uppsala

Kontakta Bravida Fire & Security när du behöver säkra upp din fastighet. Låsservice i Mälardalen är nu en del av Bravida.

Säkerhetssystem, lås och brandskydd i Uppsala

Kontakta Bravida Fire & Security när du behöver säkra upp din fastighet. Låsservice i Mälardalen är nu en del av Bravida.

Kontakt

Låsservice i Mälardalen är numera en del av Bravida

Vi är auktoriserade låsmästare som har kompetensen när det gäller allt inom lås som till exempel: låsöppning, låsbyten, reparationer, mekanisk dörrstängare, dörrautomatik, kodlås, kortläsare, nyckelkopiering, kassaskåp, säkerhetsskåp och mycket mer. 

Välkommen att besöka vår butik så tar vi tillsammans fram den bästa lösningen för dig!

 

Låsservice

Kontaktformulär

Behandling av personuppgifter

Här kan du läsa om hur vi hanterar personuppgifter.

Jag har läst och tagit del av informationen gällande personuppgifter.

Bravida Säkerhet i Uppsala – för din säkerhets skull

Bravida Fire & Security levererar anpassade säkerhetslösningar för fastigheter till myndigheter och företag i hela Norden. Vi är experter inom inbrottslarm, brandlarm, lås, kamerabevakning och integrerade system. Vi erbjuder hållbara och anpassade helhetslösningar genom hela kedjan från projektering och installation, till underhåll och felavhjälpande service samt framtidssäkra moln- och fjärrtjänster. Vårt säkerhetssystem för brandskydd passar för såväl mindre som större verksamheter

 

Som avtalskund hos Bravida Säkerhet har du alltid tillgång till vårt Servicecenter - dygnet runt, året om.

Bostadsområde

Vi har kompetens inom många olika områden

Bravida erbjuder energieffektiva tekniska lösningar för fastigheter och anläggningar inom el, vs, ventilation, kyla, sprinkler, säkerhet, automation, energioptimering och mycket mer. Vi får tekniken att fungera som en helhet genom fastighetens hela livscykel.

 

Bravida är Nordens ledande leverantör av klimatsmarta helhetslösningar inom service och installation för fastigheter och anläggningar.