Våra energikonsulter ger husen optimal funktion

Vi optimerar funktioner i fastigheter och anläggningar. Varje hus är unikt och de olika tekniska systemen som automation, el, ventilation och värme och sanitet samverkar. Våra energikonsulter hjälper fastighetsägare att optimera energiprestanda och komfort oavsett vilken typ av fastighet det gäller. Genom vår helhetssyn och gedigna kompetens, kan vi göra allt från energiutredningar till kompletta underlag för långsiktiga investeringar.

Våra teknikkonsulter arbetar med projektets tidiga skede och med projektledning

När du anlitar oss kan du vara säker på att fastighetens olika system kan uppnå bästa möjliga samverkan. Våra teknikkonsulter är vana att arbeta med både små och stora projekt.

 

Följande kan vi hjälpa till med:

  • Konstruktioner
  • Ritningar
  • Förstudier
  • Projektering
  • Projektledning

Auktoriserade och erfarna tekniker

Hos Bravida i Uppsala jobbar behöriga rörmokare (vs-tekniker), elektriker, ventilationsmontörer, kyltekniker och servicetekniker.

Vi utför säkra elinstallationer, oavsett om det rör sig om mindre uppdrag inom elservice eller större projekt. Vi är experter på värme och sanitet (VS) och utför alla tänkbara uppdrag, från undercentraler till värmepumpar,  kök- och badrumsrenovering till läckande rör.

Utöver det så gör vi beräkningar och projekterar för att erbjuda optimala lösningar till ett rimligt och marknadsanpassat pris, till dig som kund.

Energioptimering av fastigheten

Vi tar ett helhetsgrepp om fastigheten och ser till att el, värme och sanitet, ventilation, kyla och automation fungerar som en helhet. För dig som kund innebär det endast en kontakt på Bravida för hela projektet

Våra ventilationstekniker erbjuder injusteringar av luft och vatten och gör en obligatorisk Ventilationskontroll (OVK), och ser över rengöring av ventilationskanaler och filterbyten.

Vi jobbar också med olika lösningar för kyla och kylanläggningar med både kylservice och installationer i större projekt.

Energioptimering är en viktig del av vårt arbete och vi ser över fastigheten och hittar energieffektiva lösningar. Vi erbjuder även möjlighet att styra och övervaka fastigheten med olika automationslösningar. Allt för att säkerställa att inneklimatet är optimalt.

 

Kontakta oss

Fyll gärna i formuläret nedan, om du behöver hjälp med något i din fastighet.