Vårt erbjudande inom tvätt och storkök

Vi är en auktoriserad servicepartner för flera av Sveriges största märken inom tvätt- och storköksbranschen. Detta innebär att vår personal har rätt utbildning för att utföra service och installationer på ett professionellt och korrekt sätt. Kontakta oss när du behöver professionell rådgivning inom tvätt- och storköksutrustning.

Service och Installation

Vi är en auktoriserad servicepartner för flera av landets mest välkända märken inom storköksbranschen. Detta innebär att vår personal har rätt utbildning för att utföra service och installationer på ett professionellt och korrekt sätt. Vi utför även service på alla förekommande märken på marknaden.

Försäljning av storköksutrustning

Vi säljer professionell storköksutrustning såsom diskmaskiner, ugnar, kokgrytor, kyl/frysskåp med mera från ledande tillverkare. Vi kan även hjälpa dig med att planera och rita ditt restaurangkök då vi har egen personal med lång erfarenhet av storköksbranschen.

Bravida utför tvättstugeservice

Tvättstugeservice

Vi hjälper till med försäljning och installation av tvättstugeutrustning, förebyggande underhåll såsom rengöring och service av torktumlare, torkskåp och tvättmaskiner. Vi har stor kompetens inom energibesparande åtgärder, för en lägre driftkostnad för kunden och för en minskad miljöpåverkan.

Kaffeservice

Våra kunniga och välutbildade servicetekniker ser till att hjälpa dig med service och installation av kaffemaskin. När det gäller att få till en perfekt smak på ditt kaffe så har vi rätt kunskap för detta. Vi arbetar med alla förekommande märken på marknaden.

Kontakt