Vill du utvecklas med oss?

Bravidas affärsområde Special Projects – PMO jobbar med stora, spännande och komplexa projekt i koncernen. Bland annat med E4 Förbifart Stockholm och utbyggnaden av Stockholms tunnelbana. 

Nu behöver vi fler kollegor och vi söker dig som vill ta dig an en större utmaning och samtidigt få möjligheten att jobba med ett härligt team. 

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill vara en del av en spännande organisation, läs mer om vilka tjänster vi har lediga och skicka in din ansökan idag!

Lediga tjänster

Alla lediga tjänster i PMO finns här!

På sidan "Lediga tjänster" kan du se vilka jobb som utannonseras på Bravida just nu. För att hitta lediga tjänster i PMO  – filtrera enligt ”Stockholms län” och ”PMO”.

Klicka på den tjänst som överensstämmer med din kompetens för att få mer information och för att ansöka.

Team PMO

Ta del av våra anställdas berättelser om arbetet i PMO.


Bravida-Patrik-Romare-690x460px-ny.jpg

Till intervjuerna

Det här kan du jobba med hos oss

PMO växer och söker fler medarbetare! Här kan du läsa om några arbetsområden vi brinner lite extra för.

 

QA/QC - Quality assurance/quality control

Våra QA/QC-team jobbar med kvalitetssäkring, provning, kravhantering och verifiering. De utför även revisioner, hanterar underentreprenörer och tar fram arbetsprocesser. Att bygga en kvalitetskultur ingår också i uppgiften.

Ansvar över system

Systemansvarig i ett projekt ansvar för delleveranser från ax till limpa och stöttar projektchefen kring tekniska lösningar för sitt system. En annan del i arbetet är att se till så systemet håller sig inom sina ekonomiska ramar.

Design och BIM

Vi använder oss av metoden BIM och har utvecklat ett sätt att projektera i 5D genom att addera information om tid och kostnad till en 3D-modell. Vårt projekteringsteam gör det mesta av arbetet inhouse.

Projektstyrning

Arbetet med projektstyrning tar avstamp i projektledningsmetoden PMBOK. Det innebär bland annat att vi jobbar datadrivet, digitalt och med fokus på effektivitet och uppföljning.

Produktion

Produktionsteamen i projekten förverkligar alla modeller, beräkningar och ritningar. Stort fokus ligger också på att utveckla säkra och mer skonsamma arbetsmetoder för våra montörer.

Arbetsmiljö och säkerhet

Varje PMO-projekt har ett eget team som jobbar enbart med arbetsmiljö och säkerhet. De jobbar både med att ta fram rutiner, och med att se till att dessa efterlevs ute på arbetsplatsen.

Kolla in ett av våra projekt


Nu kan du följa med oss bakom kulisserna på E4 Förbifart Stockholm projektet. E4 Förbifart Stockholm är en vägsträcka som byggs väster om Stockholms innerstad; den blir 21 kilometer lång och ner till 70 meter djup, med 18 kilometer i tunnel.

För att kunna ta del av det här materialet så behöver du godkänna användande av cookies.

Klicka här för att ändra inställningarna för cookies


Läs mer om Bravidas uppdrag i projektet

Kontakt