Bravida deltar under Autodesk University-mässan

Autodesk University är en mässa som hålls årligen och samlar tusentals innovatörer från hela världen. I år är Pascal Sayah och Kristoffer Flygare från Bravidas designteam med och presenterar vårt sätt att jobba med BIM - Building Information Modeling*. Mässan äger rum den 27-29 september i New Orleans, USA.

Bravida kommer att delta med två framträdanden, där fokus ligger på hur våra installationskontrakt i E4 Förbifart Stockholm blev startpunkten för ett designteam inhouse och hur vi utvecklat en metod för att projektera i 5D BIM **.

Going Full Blown 5D BIM – 27 september

Presentation om 5D BIM på Bravida; hur metoden utvecklats, vad den innebär och hur vi ser på den i framtiden. På scen står Kristoffer Flygare (Technology Manager, Bravida) och Firat Ergun (Technical Sales Specialist, Autodesk).

Efter mässan kan du ta del av presentationen på den här sidan.

General Session Day 2 – 28 september

Under General Session berättar representanter för olika företag hur de hanterat övergången till digitala arbetssätt. Pascal Sayah (Engineering Design Manager, Bravida) tar plats på scen för ett samtal med Amy Bunszel (EVP Architecture, Engineering & Construction Design, Autodesk).

General Session dag 2 livestream 28 september 18:00-19:30


(Pascals framträdande sänds mellan ca 18:10-18:20)

Nyfiken på hur vi jobbar med 5D BIM?

I filmen berättar vi mer!

 

För att kunna ta del av det här materialet så behöver du godkänna användande av cookies.

Klicka här för att ändra inställningarna för cookies

* BIM (Building Information Modeling) – BIM innebär att en 3D-modell skapas i en byggprocess för projektering och visualisering med målet att samla information om byggnader och processerna och besluten kring byggnaden.

** 5D BIM – 5D BIM på Bravida innebär att data om installationerna i ett projekt samlas i en modell; att 3D-modeller kombineras med information om tid och kostnad till en 5D-modell. Samma modell används sedan i hela projektet – från montörer på byggarbetsplatsen till projektörer på kontoret.