Bravida Danmark installerar tekniska helhetslösningar för AGC Biologics A/S till ett ordervärde om cirka 150 miljoner dkk

Bravida Danmark har tecknat avtal med AGC Biologics A/S att utföra alla tekniska installationer i en ny byggnad på 18 000 kvadratmeter i Søborg.

Pressmeddelande

AGC Biologics A/S kommer att innehålla produktionsanläggningar, kvalitetslaboratorier, lager och fraktutrymmen. Byggnaden består även av kontor, kundcenter samt källare med förråd och parkering. I Bravidas uppdrag ingår ventilation, vatten, avlopp, värme, kyla (exkl. kylcentral), byggnadsel, IT-infrastruktur, säkerhet, BMS och sprinkler. Bravida kommer även att leverera solceller till byggnaden. 

– Det är ett stort och spännande uppdrag, där vi får det övergripande ansvaret för teknik kombinerat med samordning mellan teknikområdena. Vi har redan god erfarenhet av den här typen av projekt och det är ytterligare en del av vår kompetensutveckling inom läkemedelsindustrin, kommenterar Kurt Kastrup Vestergaard, regionchef för region Entreprise, Bravida Danmark.

Morten Vilstrup, projektdirektör på AGC Biologics A/S kommenterar:

– Vi är glada över att ha Bravida som teknisk entreprenör med deras erfarenhet av den här typen av uppdrag. Vi ser fram emot ett bra samarbete.

Ordern inkluderades i det första kvartalet 2022 och uppdraget förväntas vara klart under andra kvartalet av 2023. 

För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray
Kommunikationschef
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11