Bravida får i uppdrag av NCC att utföra el- och rörinstallationer, till ett ordervärde om 82 miljoner kronor

Bravida har fått i uppdrag av NCC att utföra alla el- och rörinstallationer i den nya kontorsbyggnaden MIMO i Mölndal i Göteborg. Byggnaden består av 40 000 kvadratmeter nybyggnation fördelat på 17 våningar.

Pressmeddelande

MIMO är placerat mitt i Mölndals innerstad med närhet till all service som behövs för att lösa vardagspusslet. MIMO kommer erbjuda bland annat träningsanläggning, hälsosamma matalternativ, belysning, material, färg, ventilation och andra faktorer som får människor att må bra på sin arbetsplats. Byggnaden är certifierad enligt BREEAM nivå ’excellent’, vilket gör att den håller hög kvalitet och lever upp till högt ställda miljömål. I Bravidas uppdrag ingår installation av el och rör i hela byggnaden.

– Vi är glada över uppdraget och att få fortsätta vårt fina samarbete med NCC i Göteborg. Det är ett stort och fint projekt som blir ett centralt landmärke i Mölndal. Det kommer krävas god planering med smarta och kostnadseffektiva logistiklösningar för att ta hänsyn till hyresgästanpassningar, vilket vi är trygga att nu ta oss an, kommenterar Mikael Robinson, avdelningschef Bravida VS Installation i Göteborg. 

Henrik Bergman, avdelningschef NCC Building Sweden kommenterar:

– Med NCC:s samlade kompetens och Bravidas erfarenhet kring installationer säkrar vi projektets framväxt. Med Bravida får vi en erfaren leverantör av el- och rörinstallationer till vårt viktiga projekt, MIMO i Mölndal. 

Installationsarbetet startade under det fjärde kvartalet 2021 och kommer att sysselsätta omkring 16 medarbetare. Projektet beräknas vara klart under det andra kvartalet 2024. 

För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray
Kommunikationschef koncern
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11