Bravida Finland förvärvar bolaget LVI-Press Oy och etablerar sig i sydvästra Finland

Bravida Finland förvärvar vs- och ventilationsbolaget LVI-Press Oy och utökar därmed sin verksamhet till sydvästra Finland. Bolaget omsätter 3,7 miljoner euro och har cirka 20 anställda.

Pressmeddelande

LVI-Press Oy är verksamma inom vs och ventilation och erbjuder ett brett utbud av tjänster för både renoveringar och nya byggnader. Bolaget har kontor i Reso, utanför Åbo i Finland.  

– Bravida har en tydlig strategi att växa i Finland och förvärvet är nu ett steg i vår geografiska expansion. Det gläder mig att vi nu kommer kunna serva våra kunder även i den sydvästra regionen i Finland. Jag är mycket glad över att nu välkomna personalen på LVI-Press Oy att bli en del av Bravida, kommenterar Marko Holopainen, vd för Bravida Finland. 

Janne Kauppinen, vd för LVI-Press Oy kommenterar:

– LVI-Press Oy har haft en stark tillväxt med arbete av hög kvalitet. I linje med ägarstrategin så är det nu dags att gå vidare till nästa tillväxtfas. Förvärvet kommer göra det möjligt för oss att utveckla verksamheten och ge våra kunder bättre och mer mångsidiga tjänster. Vi är väldigt nöjda med förvärvet och de konkurrensmöjligheter som det nu ger oss. 

Bravida tillträder som ägare den 1 januari 2023. 


För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray
Kommunikationschef
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11