Bravida utökar elverksamheten och stärker positionen i Umeåområdet genom att förvärva JZ Elteknik AB

Bravida förvärvar bolaget JZ Elteknik AB och kommer därmed att förstärka elverksamheten i Umeåområdet. Bolaget omsätter 12 miljoner och har tio anställda.

Pressmeddelande

JZ Elteknik AB grundades 2011 av nuvarande delägare och vd Jonny Zakrisson. Bolaget är verksamma i hela Västerbotten inom el och el i styr, och utför både installation och service. Kontoret är baserat i Umeå och bland kunderna finns Umeå Energi, Brattby Såg, Umeva och många lokala kunder. 

– JZ Elteknik är ett starkt lokalt bolag med gott rykte och jag är glad över att de nu blir en del av Bravida Umeå. De kommer både att komplettera vår redan idag starka verksamhet inom elservice i Umeå med omnejd men också förstärka vår automationssatsning genom deras kompetens inom el i styr, kommenterar Olle Näsvall, regionchef för Region Nord på Bravida. 

Nuvarande delägare och vd Jonny Zakrisson och delägare Mattias Lövström kommer att fortsätta inom verksamheten på Bravida. Jonny Zakrisson kommenterar:

– Vi kommer nu ha möjlighet att kunna erbjuda våra kunder ännu bättre service med en större organisation bakom oss. Bravida känns som en trygg och stabil arbetsgivare över tid och våra medarbetare får nu större möjlighet att utvecklas.

Bravida tillträder som ägare den 1 juli 2022.

För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray
Kommunikationschef
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11