Schneider Electric väljer Bravida som nordisk partner inom teknisk Facility Management

Bravida blir nordisk partner för Schneider Electrics tekniska Facility Management. Bravida kommer att leverera över 20 individuella discipliner till Schneider Electrics största anläggningar i Norden.

Pressmeddelande

Den skräddarsydda lösningen med över 20 olika discipliner består bland annat av fastigheters driftsäkerhet, energioptimering och andra klimatsmarta lösningar. Bravidas leverans är heltäckande och innefattar ett stort utbud och variation på tjänster och kommer sysselsätta en stor del av teamet inom teknisk Facility Management, men även involvera befintliga avdelningar inom Bravida. 

– Det känns otroligt kul att vi har möjlighet att erbjuda ett så etablerat och tekniskt drivet företag som Schneider Electric, en one-stop-shop för alla tekniska serviceleveranser i deras fastighetsbestånd. Det är ett företag som värdesätter skicklighet, innovation och kvalitet vilket överensstämmer med vår verksamhet väl, kommenterar Pontus Monthan, Head of FM Sverige på Bravida. 

Jens Ellevang, Head of FM Nordic Zone för Schneider Electric kommenterar:

– Bravida är en perfekt match för oss eftersom de är specialiserade på tekniska tjänster med stort fokus på utveckling, samtidigt som de har ett ödmjukt och professionellt förhållningssätt gentemot oss som kund. Jag är övertygad om att det kommer bli en långsiktig relation med ömsesidiga fördelar. 

Leveransen av tjänster påbörjades till Schneider Electrics i Sverige den 1 maj 2022 och i övriga Norden påbörjas det från slutet av det andra kvartalet 2022. 

För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray
Kommunikationschef
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11