Bravida Finland stärker sitt serviceerbjudande i södra Finland

Bravida Finland förvärvar vs- och ventilationsbolaget Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen Oy och stärker därmed sin position inom service i södra Finland. Bolaget omsätter 3,1 miljoner euro och har omkring 16 anställda.

Pressmeddelande

Bolaget Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen Oy grundades år 1932 och är verksamma inom vs och ventilation samt verkar inom reparation och underhåll. 

– Vi är mycket glada över att välkomna Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen Oy till Bravida. Det är ett välskött företag med duktiga medarbetare och genom förvärvet expanderas vår serviceexpertis i södra Finland vilket går helt i enlighet med Bravidas strategi. Detta är ett steg mot att kunna erbjuda våra kunder betydligt fler mångsidiga underhållstjänster, kommenterar Marko Holopainen, divisionschef för Bravida Finland.

Jyrki Harju, vd för Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen Oy kommenterar:

– De tjänster inom underhåll och reparation som vi har erbjudit har varit de bästa i landet, särskilt inom de områden som kräver specialkompetens, som exempelvis köpcentrum och hälsovård. Det är fantastiskt att nu kunna utveckla vårt serviceerbjudande som en del av Bravida. 

Bravida tillträder som ägare den 29 september 2023.


För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray
Kommunikationschef
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11