Bravida stärker sitt erbjudande inom säkerhet och lås

Bravida förvärvar bolaget Låscenter i Västerås AB och stärker därmed sin position inom säkerhet och lås i Mälardalen. Bolaget omsätter 40 miljoner och har 17 anställda.

Pressmeddelande

– Det känns riktigt bra att få välkomna in Låscenter i Västerås AB i Bravida och vi kommer nu att kunna möta våra kunders efterfrågan i Mälardalen ytterligare. Verksamheten är välskött med kompetenta montörer och tjänstemän som kompletterar vår nuvarande verksamhet på ett bra sätt, kommenterar Mats Axelsson, regionchef region Dalarna, Västmanland och Södermanland på Bravida. 

Låscenter i Västerås AB grundades år 2004 och verkar idag inom säkerhet och lås. Deras kundbas är primärt inom byggsektorn, myndigheter, kommuner, landsting, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i hela Mälardalen. 

Mats Klein och Mikael Avander, tidigare delägare på Låscenter i Västerås AB kommer fortsätta ingå i verksamheten på Bravida. De kommenterar:

– Vi kommer nu kunna fortsätta växa genom att vi blir en del av Bravida som har en stark position i Mälardalen och vår personal får stora utvecklingsmöjligheter. Genom en mäklarledd process där vi fick träffa flera bolag, fick vi ett kvitto på att vi gjort rätt beslut att gå samman med Bravida. Det känns väldigt positivt att vi får fortsätta leda och utveckla verksamheten tillsammans med Bravida. 

Bravida tillträdde som ägare den 1 mars 2023. 

För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray
Kommunikationschef
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11