Bravida tillsätter ny chef för affärsområdet Special Projects - Project Management Office (PMO)

Martin Syberg tillträder som ny chef för Bravidas affärsområde Special Projects - PMO. Mika Sundholm, tidigare chef för Special Projects - PMO tillträder samtidigt en ny roll som Senior Advisor för PMO.

Pressmeddelande

Martin Syberg har en lång bakgrund från fastighets- och energisektorn, infrastruktur och andra samhällsbyggande områden. Martin kommer senast från Sweco (tidigare Metria) som affärsområdeschef för planering och mätning.

Mika Sundholm som arbetat med Bravidas större projekt sedan starten år 2000 och som chef för Special Projects - PMO, har tillträtt den nya rollen i samband med överlämnandet till Martin Syberg. 

Special Projects - PMO på Bravida ansvarar bland annat för att utföra, leda och genomföra stora och komplexa projekt i Bravidakoncernen. E4 Förbifart Stockholm, datahallar och utbyggnaden av Stockholms tunnelbana är några exempel på projekt med projektering och utförande av installationer som ingår i affärsområdet idag. 

– Bravida är framstående inom stora projekt, både de som vi redan har och de som vi i framtiden har en chans att vinna och det känns spännande att få vara med på den resan. Jag ser fram emot att jag tillsammans med teamet och alla de kompetenser som finns, kommer att utveckla Bravidas arbete inom stora projekt på bästa sätt, kommenterar Martin Syberg, tillträdande chef för Special Projects - PMO på Bravida. 

Mattias Johansson, vd och koncernchef på Bravida kommenterar:

– Jag är mycket glad över att välkomna Martin Syberg till Bravida. Martin har helt rätt kompetens och bakgrund för att fortsätta utveckla vårt arbete inom stora projekt. Jag vill tacka Mika Sundholm för de fantastiska insatserna han gjort i ledningen av stora projekt och ser fram emot att fortsätta samarbetet i hans nya roll.

För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray
Kommunikationschef
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11