Bravida växer i Stockholm inom automation

Bravida förvärvar bolaget Huddinge Elteknik AB och stärker därmed sin position inom automation och VA-industrin i Stockholm med omnejd. Bolaget omsätter cirka 30 miljoner kronor och har 25 anställda.

Pressmeddelande

Huddinge Elteknik grundades 1972 och är ett automationsbolag som är verksamma inom el, styrsystem och reglerutrustningar för VA, energi- och gasanläggningar. Bolagets kundbas är både offentliga verksamheter och industrier.  

– Huddinge Elteknik är ett välskött bolag med hög kompetens som starkt kan bidra till utvecklingen av vårt automationserbjudande på marknaden i Stockholm. Jag ser fram emot att välkomna in Huddinge Elteknik med personal till Bravida, kommenterar Lars Täuber, divisionschef för division Stockholm på Bravida. 

Sara Schilt och Martin Larsson, delägare på Huddinge Elteknik AB kommer fortsätta ingå i verksamheten på Bravida. De kommenterar:

– Bravida är verksamma inom många områden vilket gör att vi kommer komplettera varandra bra, samtidigt som vi kan fokusera på processautomation inom VA som är vår kärnverksamhet. Det blir en stor fördel att kunna samarbeta med andra avdelningar. Vi ser fram emot att bli en del av ett så stort bolag som Bravida och vi är övertygade om att vi kommer utvecklas bra tillsammans. 

Bravida tillträder som ägare den 2 januari 2024. 

För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray
Kommunikationschef
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11