Bravida växer inom industrirör i Sundsvall

Bravida förvärvar bolaget Åsbergs Rörteknik AB och stärker därmed sitt erbjudande inom industrirör i Sundsvall med omnejd. Bolaget omsätter cirka 195 miljoner kronor och har 40 anställda.

Pressmeddelande

Åsbergs Rörteknik AB grundades år 2011 och är verksamma inom industrirör där de är specialiserade på industriella rörsystem inom massa- och pappersindustrin samt kraftverksindustrin. Kundbasen är främst inom rörkonstruktion och rörmontage.

– Genom förvärvet stärker vi nu vår geografiska närvaro i Sundsvall med större möjligheter till synergier, kompetensutbyte och starkare erbjudande till våra kunder. Det känns otroligt kul och spännande att Åsbergs Rörteknik blir en del av Bravida, kommenterarar Daniel Ytterbom, regionchef för region Industri på Bravida.

Joakim Ehnberg, delägare i Åsbergs Rörteknik AB kommer fortsätta ingå i verksamheten på Bravida tillsammans med de sex andra delägarna, kommenterar:

– Det känns bra och tryggt att bli en del av Bravida som har en bra vision för framtiden. Vi kan nu fortsätta bygga på det vi har startat och arbeta på ett liknande sätt vilket vi känner oss trygga med. Det kommer finnas stora möjligheter till att vidareutveckla oss själva och våra medarbetare.

Bravida tillträder som ägare idag den 1 november 2023. 

För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray
Kommunikationschef
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11