Vs-service

Regelbundet underhåll kan minska risken för otrevliga överraskningar och bidrar till att hålla vatten- och energiförbrukningen nere. Bravida erbjuder alla typer av service inom värme & sanitet och hjälper till med reparationer när det behövs.

Trygg vvs-service
av riktiga proffs

Bravidas vs-montörer är experter på allt som har med både värme och sanitet att göra. Vi jobbar med vvs-service, underhåll och genomgång av dina rörsystem oavsett om de finns i en mindre byggnad eller en stor industri. Våra vs-montörer hjälper till med allt från köksblandare och vattenlås till rördragning, koppling av tappvatten och avlopp. 

 

Bravidas vvs-avdelningar kan hjälpa dig med

vvs-service inom:

 

  • Värme/kyla
  • Sanitet
  • Tappvatten
  • Undercentraler
  • Gas
  • Kompetenssvetsning
  • Energioptimering
Vs-montör hos Bravida

Steget före är alltid lättare

Ibland drabbas man av otrevliga överraskningar, men eftersom vi bemästrar allt inom värme och sanitet är vi alltid steget före. Kvalitetssäkra din verksamhet med regelbunden vvs-service. Inom vvs ryms mycket mer än rör, vatten och sanitetslösningar. På Bravida har vi hög kompetens och våra yrkesproffs kan hjälpa till med allt inom vvs, exempelvis undercentraler för värme- och kylanläggningar. Oavsett om värmekällan är fjärrvärme, bergvärme eller fossila bränslen, så hjälper vi dig. Dessutom har vi lång erfarenhet av gasarbeten och kan hjälpa till med det mesta inom området.

Vvs-montör hos Bravida

Är det dags att byta undercentral?

Ett tidigt tecken på att undercentralen behöver bytas är att energiberäkningen skjuter i höjden. Slitna växlar leder till en utspädningseffekt som många energibolag kan ta ut en extra avgift för. Om undercentralen är äldre är inte värmeväxlaren lika effektiv och energisnål. Vi får alla delar att fungera tillsammans och har dessutom koll på vilka komponenter som är bäst lämpade för uppgiften. Denna investering kommer spara er pengar i längden!

Vs-montör hos Bravida

Alla byggnader får särskild omsorg vid vvs-service

Nyproduktion eller äldre fastigheter? Olika byggnader kräver olika kravställningar. Rörsystem i äldre hus kan behöva lite extra översyn. Tack vare regelbunden vvs-service ser vi till att de fortsatt går att nyttja på bästa sätt. Vi kartlägger också nyproducerade och mer moderna fastigheter, eftersom varje byggnad är unik. Där många människor vistas varje dag behöver det mest basala fungera smidigt.

Lägg energi på energi

Att gå igenom, underhålla och förbättra sina olika rörlösningar kan ge positiva effekter på energiförbrukningen. Vi jobbar gärna med energioptimering och skulle till exempel kunna se över och ge förslag på lösningar för just din fastighet. Du kanske redan sett över energiåtgången och är ute efter förebyggande underhållsarbeten på dina olika vvs-lösningar? Då kan ett vvs-serviceavtal med någon av våra avdelningar vara aktuellt! 

Vvs-montörer på Bravida

Service, miljö & Greenhub

Visste du att Bravida har något som kallas GreenHub? Det är vår fossilfria servicetjänst i större städer där vi utgår från miljövänlig transport vid närliggande servicearbeten. Beroende på vart ni behöver hjälp kan ni få en grönare service!  

Bravida GreenHub - fossilfria servicetjänster

Vi finns över hela Sverige - kontakta ditt lokala kontor!

Vi jobbar både lokalt, rikstäckande och internationellt. Hör av dig till någon av våra vvs-avdelningar om du vill höra mer om hur våra servicetjänster skulle kunna optimera allt från  rörinstallationer till kompetenssvetsning. Kontakta oss redan idag, så återkopplar vi snarast!

En vvs-tekniker hos Bravida