Installation av ventilationssystem

Inomhusklimat är väldigt viktigt och vi är medvetna om att ditt ventilationssystem kan göra stor skillnad för dig i vardagen. Våra professionella montörer på Bravida installerar alla typer av ventilationslösningar, stora som små. Hör av dig till någon av våra ventilationsavdelningar så hittar vi den lösning som passar bäst för just din byggnad.

På Bravida har vi hand om olika typer av ventilationslösningar och våra ventilations-montörer är proffs på allt som har med ventilation att göra. Vi hjälper till med allt från luftbehandling och processventilation till styr, övervakning, injustering och OVK.

Bravida har även tagit fram mer specialanpassade och högteknologiska ventilationslösningar för större byggnader. Du hittar våra lösning i bland annat servicehus, sjukhus, laboratorier, sport- och köpcentrum samt stora industrier.

Det är inte bara stora anläggningar vi är proffs på. Våra professionella montörer på Bravida ser till att hjälpa dig oavsett storlek på byggnad. För bäst hjälp hör du har dig direkt till oss så skräddarsyr vi en lösning som passar för just ditt behov.

Planerar du för nya ventilations-installationer? Hör av dig till någon av våra ventilationsavdelningar om du vill höra mer om hur vår installationstjänster skulle kunna hjälpa dig och dina ventilationsanläggningar.

Bravida installerar alla typer av ventilationslösningar inom bland annat:vent.installation.jpg

  • Luftbehandling
  • Processventilation
  • Styr och övervakning
  • Injustering och OVK

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig? Ring ditt lokala Bravida kontor så berättar vi mer. Inget uppdrag är för litet eller stort.