Vill du vara med och automatisera Stockholms fastigheter?

Stefan Wisborg heter jag och arbetar som divisionsansvarig för automationsverksamheten i Stockholm. Automation är ett starkt expansionsområde i Bravida. Vi har stora ambitioner att bli en ledande aktör inom building automation, power automation, digitalisering, energieffektivisering och AI.

På våra kontor i Stockholmsregionen har vi verksamhet inom EL, VS, Vent, Säkerhet, Drift samt automation. Tillsammans har vi en stor samlad kompetens där vårt samarbete skapar effektiva entreprenader och ett komplett serviceutbud för våra kunder. Vi har även ett starkt samarbete med våra automationsavdelningar runt om i Sverige.

Som ledare kommer jag att vara närvarande och coachande i din utveckling. Tillsammans med våra filialchefer sätter vi varje medarbetares egen utvecklingsplan. Mina förväntningar är att du bidrar med din kunskap, erfarenhet och engagemang på vår resa att bli den ledande aktören inom automation i Stockholmsregionen.  

Vill du jobba med oss på vår automationsverksamhet?

I Stockholm söker vi nu:


Projektledare - Automation

 

Har du några frågor, kontakta mig gärna!
Stefan Wisborg, Avdelningschef
070-675 55 84

 

Stefan Wisborg - Bravida

Nya generationen fastighetsautomation

Fastighetsautomation är som att ge fastigheter en egen hjärna. Därför behöver vi bli fler som jobbar med digitalisering och design av system. När alla system samverkar och optimeras i realtid uppstår rejäla synergieffekter. Effektivare energihantering, bättre säkerhet och hållbarare fastigheter är bara några av fördelarna. Vi kallar det Automationseffekten. Var med på resan! Tillsammans gör vi Sveriges fastigheter smartare.

Vi söker 150 automationsingenjörer - Bravida
  • Status och styrning på distans i Växjös nya stations- och kommunhus

    Automationseffekten ges genom leverans av en öppen automatiosnplattform, som också innebär att kunden på distans kan manövrera hela sin fastighet och se dess status i alla delar. Kravbilden i hela projektet är Miljöbyggnad Silver.

  • Automationseffekten viktig för Boden Business Park

    När ett större tillbyggnadsprojekt skulle startas i Boden Business Park satte Boden kommun stort fokus på hållbarhetsfrågor och miljöcertifiering. Bravida designade och erbjöd en skalbar automationslösning som i första skedet styr ventilation och kyla. 

Många möjligheter att utveckla din karriär

Bravida finns över hela landet och möjligheterna är stora för den som vill utvecklas i karriären eller prova på något helt  nytt Fastighetsautomation har enorm utvecklingspotential. Vi är redan experter på alla system som finns i fastigheter.


Genom att tänka nytt och vara plattformsoberoende kan vi alltid använda senaste tekniken för att skapa lösningar som är mer energieffektiva, uppkopplade och hållbara. Då krävs det proptech som digitaliserar och automatiserar fastigheter. Det vill vi satsa på! Därför hoppas vi att du vill växa med oss.

Allt från sjukhus till industrier vinner på automation

Jobba i utmanande och inspirerande projekt

1

Utvecklas med den senaste tekniken
På Bravida ser vi till att alltid hålla oss uppdaterade om den senaste tekniken. Dessutom är du med och utvecklar nya skräddarsydda lösningar inom automation.

2

Lär dig massor inom nya områden
Bredden hos Bravida ger dig möjlighet att utvecklas inom digitalisering, power automation, microgrid, effektstyrning, industriautomation, robotprogrammering och mycket annat.

3

Framgång bygger på långsiktighet och helhetstänk
Framgångsrika projekt bygger på kontinuitet och helhetstänk. Därför blir du en viktig del i allt från första mötet med kunden till leverans och driftsättning.

4

Tillsammans gör vi skillnad
Tillsammans med kollegor över hela Sverige, med samma drömmar och fokus som du själv, är du med och driver utvecklingen inom automation framåt.