Nordic Trainee Program

Nordic Trainee Program (NTP) är Bravidas nordiska traineeprogram. Varje år får ett trettiotal unga talanger möjlighet att lära sig mer ledarskap, affärsmannaskap och Bravidas arbetssätt.

Vi ger dig möjlighet att utvecklas

Inom Bravida finns stora möjligheter för den som vill lära sig mer eller utvecklas i karriären. En av dem är vårt traineeprogram, Nordic Trainee Program (NTP). Som deltagare i traineeprogrammet kommer du att få en bra grund för att göra karriär i Bravida.

Under programmet kommer du att lära dig mer om Bravida som bolag och hur vi arbetar enligt Bravida Way. Dessutom kommer du att träffa andra unga talanger och ledande personer i företaget, vilket ger dig chans att bygga ditt eget nätverk hos oss. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom Bravida efter programmet. 

Året som trainee

Vi tror att den viktigaste skolan för dig som medarbetare är det dagliga arbetet. Därför löper traineeprogrammet parallellt med ditt vanliga jobb på Bravida. Som ett första steg i programmet gör du en individuell utvecklingsplan tillsammans med din chef, med din praktiska yrkesroll som grund.

Under året kommer du sedan att delta i nätverksträffar med andra deltagare från hela Norden. I fyra olika moduler lär ni er mer om grunderna i affärsmannaskap, ledarskap, självledarskap och Bravidas arbetssätt, Bravida Way.

Varje trainee får även i uppgift att göra ett projektarbete med syftet att utveckla något område inom Bravida. Exempel på tidigare ämnen är energismarta lösningar, effektiva entreprenadprojekt eller hur vi ska utveckla vårt lärlingsprogram.

Programmet avslutas med en diplomering där du får presentera projektarbetet inför en expertpanel bestående av nyckelpersoner i organisationen.

 

Vem kan gå programmet?

Traineeprogrammet vänder sig till dig som är i början av din karriär. För att vara kvalificerad behöver du har arbetat minst ett par månader i bolaget innan årets kursstart och blivit anmäld av din ledare.

Det är viktigt att du trivs i en affärsdriven kultur och att du känner igen dig i våra värderingar:

  • Ta hand om verksamheten
  • Håll det enkelt
  • Ta ansvar
  • Var proaktiv

De flesta som söker programmet är antingen nyutexaminerade eller har ett par års erfarenhet.


automation-tjej-display690x460px.jpg

Hur söker jag till traineeprogrammet?

För att bli trainee krävs det att du först har anställning inom Bravida. Ofta nämns redan i platsannonsen att tjänsten kan kvalificera dig för traineeprogrammet. Rekrytering för 2025 sker från januari-september 2024. Kursstart 2025 sker i mars.

Välkommen att kontakta oss för mer information om traineeprogrammet.

Kontakta oss

 

Bravida – 4:e mest attraktiva traineeprogram

Vi är stolta över att Bravidas Nordic Trainee Program (NTP) har placerat sig på en hedrande fjärde plats i Karriärföretagens omröstning om Sveriges mest attraktiva traineeprogram.

I omröstningen, som genomfördes under december 2023–januari 2024, deltog 2 356 studenter från Sveriges universitet och högskolor. De fick möjlighet att välja bland 160 publicerade traineeprogram och betygsätta dem utifrån attraktivitet.

Vår fjärde plats i denna prestigefyllda ranking är ett bevis på att vårt traineeprogram är välrenommerat och attraktivt bland studenter. Vi är glada över att se att vårt fokus på utveckling, spännande arbetsuppgifter och en stark gemenskap uppskattas av studenterna.

Mer om Karriärföretagen

bravida-karriarforetagen-3-690x460px-2.png