Nordic Trainee Programme

Nordic Trainee Programme (NTP) är Bravidas nordiska traineeprogram. Varje år får ett trettiotal unga talanger möjlighet att lära sig mer ledarskap, affärsmannaskap och Bravidas arbetssätt.

Vi ger dig möjlighet att utvecklas

Inom Bravida finns stora möjligheter för den som vill lära sig mer eller utvecklas i karriären. En av dem är vårt traineeprogram, Nordic Trainee Programme (NTP). Som deltagare i traineeprogrammet kommer du att få en bra grund för att göra karriär i Bravida.

Under programmet kommer du att lära dig mer om Bravida som bolag och hur vi arbetar enligt Bravida Way. Dessutom kommer du att träffa andra unga talanger och ledande personer i företaget, vilket ger dig chans att bygga ditt eget nätverk hos oss. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom Bravida efter programmet. 

Året som trainee

Vi tror att den viktigaste skolan för dig som medarbetare är det dagliga arbetet. Därför löper traineeprogrammet parallellt med ditt vanliga jobb på Bravida. Som ett första steg i programmet gör du en individuell utvecklingsplan tillsammans med din chef, med din praktiska yrkesroll som grund.

Under året kommer du sedan att delta i nätverksträffar med andra deltagare från hela Norden. I fyra olika moduler lär ni er mer om grunderna i affärsmannaskap, ledarskap, självledarskap och Bravidas arbetssätt, Bravida Way.

Varje trainee får även i uppgift att göra ett projektarbete med syftet att utveckla något område inom Bravida. Exempel på tidigare ämnen är energismarta lösningar, effektiva entreprenadprojekt eller hur vi ska utveckla vårt lärlingsprogram.

Programmet avslutas med en diplomering där du får presentera projektarbetet inför en expertpanel bestående av nyckelpersoner i organisationen.

 

Vem kan gå programmet?

Traineeprogrammet vänder sig till dig som är i början av din karriär. För att vara kvalificerad behöver du har arbetat minst ett par månader i bolaget innan årets kursstart och blivit anmäld av din ledare.

Det är viktigt att du trivs i en affärsdriven kultur och att du känner igen dig i våra värderingar:

  • Ta hand om verksamheten
  • Håll det enkelt
  • Ta ansvar
  • Var proaktiv

De flesta som söker programmet är antingen nyutexaminerade eller har ett par års erfarenhet.


automation-tjej-display690x460px.jpg

Hur söker jag till traineeprogrammet?

För att bli trainee krävs det att du först har anställning inom Bravida. Ofta nämns redan i platsannonsen att tjänsten kan kvalificera dig för traineeprogrammet. Rekrytering för 2024 sker från januari-september 2023. Kursstart 2024 sker i mars.

För mer information, kontakta en av våra HR-partners:

Anna Kostet Nordin, division Nord
E-post: anna.kostet.edin@bravida.se

Mathilda Ipsen, division Stockholm
E-post: mathilda.ipsen@bravida.se

Marlene Kjellgren, division Syd
E-post: marlene.kjellgren@bravida.se

Matilda Grillhammar, Koncern
E-post: matilda.grillhammar@bravida.se