BraIngenjör – Bravidas traineeprogram

BraIngenjör är Bravidas nordiska traineeprogram. Varje år får ett trettiotal unga talanger möjlighet att lära sig mer ledarskap, affärsmannaskap och Bravidas arbetssätt. Är du kanske en av Bravidas framtida ledare och specialister?

Inom Bravida finns stora möjligheter för den som vill lära sig mer eller utvecklas i karriären. En av dem är vårt traineeprogram, BraIngenjör. Som deltagare i traineeprogrammet kommer du att få en bra grund för att göra karriär i Bravida.

Under programmet kommer du att lära dig grunderna i att driva en verksamhet inom Bravida. Dessutom kommer du att träffa både andra unga talanger och ledande personer i företaget, vilket ger dig chans att bygga ditt eget nätverk hos oss. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom Bravida efter programmet. 

Året som trainee

Vi tror att den viktigaste skolan för dig som medarbetare är det dagliga arbetet. Därför löper traineeprogrammet parallellt med ditt vanliga jobb på Bravida. Som ett första steg i programmet gör du en individuell utvecklingsplan tillsammans med din chef, med din praktiska yrkesroll som grund.

Under året kommer du sedan att delta i nätverksträffar med traineer från hela Norden. I fyra olika moduler lär ni er mer om affärsmannaskap, ledarskap och Bravidas arbetssätt, Bravida Way.

Varje trainee får även i uppgift att göra ett projektarbete med syftet att utveckla något område inom Bravida. Exempel på tidigare ämnen är energismarta lösningar, effektiva entreprenadprojekt eller hur vi ska utveckla vårt lärlingsprogram.

Programmet avslutas med en diplomering där du får presentera projektarbetet inför en expertpanel bestående av nyckelpersoner i organisationen.

Vem kan gå traineeprogrammet?

Traineeprogrammet vänder sig till dig som har ett gediget intresse för teknik och affärsmannaskap och vill skapa dig en bra plattform i din karriär på Bravida.

För att vara kvalificerad behöver du vara högskoleingenjör, civilingenjör, ekonom med intresse för teknik, eller ha en utbildning från en yrkeshögskola. Din inriktning ska vara till exempel bygg, installation eller energi och miljö.

Det är viktigt att du trivs i en affärsdriven kultur och att du känner igen dig i våra värderingar: enkelhet, affärsmannaskap, kompetens och stil.

De flesta som söker programmet är antingen nyutexaminerade eller har ett par års erfarenhet.

Hur söker jag till traineeprogrammet?

För att bli trainee krävs det att du först har anställning som till exempel entreprenadingenjör, kalkylator eller projektledare inom Bravida. Ofta nämns redan i platsannonsen att tjänsten kan kvalificera dig för traineeprogrammet.

För mer information och intresseanmälan, kontakta en av våra HR-partners:

Anna Kostet Edin, division Nord

Mathilda Ipsen, division Stockholm

Malin Johansson, division Syd

Jonas Cahling, koncern