Avdelningschef  Industridrift

Här berättar Therese Levander om sin roll som avdelningschef inom industridrift.

Therese-690x460.jpg

Hej Therese,  

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut för dig? 

– Det finns ingen klassisk vanlig dag att beskriva utan alla dagar ser helt olika ut.  Det är en blandning av kundmöten, interna möten, ekonomiska arbetsuppgifter och personalfrågor.   
 
Hur ser din väg till Bravida ut?

– Jag kommer från början från FM-branschen (Facility Mangement). Innan jag började på Bravida var jag sitechef hos en stor kund inom bygg och fastighet. Jag har även varit platschef inom lager, produktion och logistik i många år. De flesta i min familj arbetar inom fastighetsbranschen och jag har alltid varit intresserad av service, människor och fastigheter. Det blev därför väldigt naturligt för mig att vara där jag är idag och arbeta med det jag tycker är roligt.   
     
Vad är det bästa med ditt jobb?   

– Jag får arbeta med trevliga kunder och kollegor, samt vara en del av en fantastisk avdelning. Jag har även varierande och roliga arbetsuppgifter.  
   
Hur skulle du beskriva Bravida som arbetsgivare?  

– En seriös arbetsgivare, ett stort välkänt företag - där säkerhet prioriteras. Lång erfarenhet i branschen och det finns mycket kompetens inom företaget.  
     
Vad gör Bravida till en bra arbetsplats? 

– För mig är det trivseln, kollegorna och att kunna utvecklas som individ. Att få vara med och utveckla medarbetare, kunder och olika tjänster. Bravida är ett företag jag är stolt över att arbeta på.