Det här kan du jobba med

På Bravida har vi en mängd olika roller, vare sig du är yrkesproffs, ingenjör, specialist, ledare – eller ny i branschen. Tillsammans har vi unika möjligheter att utföra stora och spännande uppdrag

Erfaret yrkesproffs

Gillar du ordning och reda? Vi på Bravida är proffs som gör jobbet ordentligt och håller vad vi lovar.

Hos Bravida får du vara den yrkesmästare du är. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det man lovar. Vi har ordning och reda på arbetsplatserna, stämningen är öppen och vänlig.

Tillsammans arbetar vi för att kunderna ska välja oss. Varje gång.

Här kan du arbeta som montör eller tekniker inom något av våra områden så som el, vs, ventilation, kyla, säkerhet, sprinkler, automation etc. Låter det som något för dig? 

En montör hos Bravida gör svetsarbeten

Ingenjör eller specialist

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Då kan Bravida vara rätt arbetsgivare för dig.

För att behålla vår ledande position i branschen måste vi på Bravida jobba smart. Vår starka drivkraft att ständigt förbättras genomsyrar vårt arbete – varje dag. Som ingenjör eller specialist hos oss får du frihet under ansvar att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Här kan du arbeta på våra avdelningar inom installation eller service som projektledare, projektchef, entreprenadingenjör, servicekoordinator, kalkylator eller administratör. 

På division och koncern kan du arbeta blanda annat inom: inköp, it, hr, ekonomi, juridik, kommunikation och verksamhetsutveckling. 

En tekniker inom säkerhet hos Bravida

Ledare

På Bravida vill vi vara den bästa arbetsgivaren. Därför behöver vi dig som tycker om att leda med människor och se dem utvecklas. Hos oss kan du arbeta som ledare både inom vår kärnverksamhet och inom våra stabsfunktioner. 

 

En av Bravidas projektledare på ett bygge.

Vi jobbar inom många områden, här är några: