Det här kan du jobba med

På Bravida har vi flera olika roller, såsom yrkesproffs, ingenjör, specialist, ledare – eller helt ny i vår bransch. Tillsammans så har vi möjlighet att klara av stora och spännande uppdrag.

Erfaret yrkesproffs

På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Vi är ett team som håller vad vi lovar, värdesätter kvalitet och jobbar för att överträffa kundens förväntningar.

Vi är stolta över vår yrkesskicklighet och vi  ger våra medarbetare möjligheten att uppnå stora resultat I en stöttande och välorganiserad arbetsmiljö.Tillsammans arbetar vi för att kunderna ska välja oss. Varje gång. 

Här kan du arbeta som montör eller tekniker inom något av våra områden så som el, vs, ventilation, kyla, säkerhet, sprinkler, automation etc. Låter det som något för dig?

En montör hos Bravida gör svetsarbeten

Ingenjör eller specialist

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Då kan Bravida vara rätt arbetsgivare för dig.

För att behålla vår position som en av de ledande aktörerna i branschen måste vi på Bravida jobba smart. Vår starka drivkraft att ständigt förbättras genomsyrar vårt arbete – varje dag. Som ingenjör eller specialist hos oss får du frihet under ansvar att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Här kan du arbeta på våra avdelningar inom installation eller service som projektledare, projektchef, entreprenadingenjör, servicekoordinator, kalkylator eller administratör. 

På division- och koncernnivå kan du arbeta bland annat inom: inköp, it, hr, ekonomi, juridik, kommunikation och verksamhetsutveckling. Här har du din chans att bli experten som formar framtiden.  

En tekniker inom säkerhet hos Bravida

Ledare

Bravida vill vara den bästa arbetsgivaren i branschen. Därför behöver vi dig som tycker om att leda människor, bygga högpresterande team och driva ständig förbättring. Hos oss kan du arbeta som ledare både inom vår kärnverksamhet och inom våra stabsfunktioner. Hitta din roll och häng med oss när vi formar framtiden.

 

En av Bravidas projektledare på ett bygge.

Vi jobbar inom många områden, här är några: